Skip to content
Newsfeed

Bespaar tot 30% op adidas Handball Spezial colorways bij Footdistrict

25 januari 2024 09:30
Bespaar tot 30% op adidas Handball Spezial colorways bij Footdistrict

In de wereld van sneakers vliegen de trends je om de oren, en een stijl die de laatste tijd veel op straat te zien is, is het dragen van retro sneakers. Het retro-silhouet dat momenteel echt de aandacht trekt, is de adidas Handball Spezial – een slanke, kleurrijke sneaker die door de Three Stripes voor het eerst werd geïntroduceerd in de jaren ’70. Hier lees je hoe je deze sneaker met korting kunt scoren!

Tijdens de Footdistrict Winter Sale biedt de retailer kortingen tot wel 50% aan. Dit geldt ook voor verschillende adidas Handball Spezial colorways, die je nu kunt aanschaffen met een korting tot wel 30%. Wacht vooral niet te lang, want deze aanbieding is slechts tijdelijk en de voorraad is beperkt!

De adidas Handball Spezial bij Footdistrict

Footdistrict heeft nog veel meer adidas Handball Spezial colorways op voorraad, benieuwd naar het gehele aanbod? Klik dan op de button hieronder!

Zorg ervoor dat je regelmatig de Sneakerjagers releasekalender checkt, zodat je als een van de eersten op de hoogte bent wanneer er nieuwe releases gepland staan.