Skip to content
Newsfeed

Bespaar 20% korting op apparel bij Asphaltgold

27 mei 2023 11:00
Bespaar 20% korting op apparel bij Asphaltgold

Asphaltgold biedt een enorme selectie van verschillende topmerken en is altijd up-to-date met de nieuwste trends en collecties. Momenteel heeft Asphaltgold een grote sale waarbij je geld kunt besparen op een breed scala aan kledingstukken. Maar dat is nog niet alles! De store doet er nog een schepje bovenop en geeft je nog eens 20% extra korting op kledingstukken in de sale van 26 mei 2023 tot en met 30 mei 2023. Voer bij het afrekenen de code: ‘MID20‘ in en de korting wordt automatisch verrekend.

Als je hebt gewacht op een teken om je zomergarderobe uit te breiden, is dit het moment. Bij Asphaltgold vind je merken zoals Adidas, Nike, New Balance, Carhartt en nog veel meer. Hier zul je zeker vinden wat je zoekt en profiteren van deze geweldige deal.

We hebben hier een paar van de beste deals voor je geselecteerd.

T-shirts

Wat dacht dacht je van een paar chille T-shirts voor de zomer? Kleurrijke prints en een oversized look maken Asphaltgold shirts de perfecte essential voor warme dagen. Je kunt ze gemakkelijk stylen met een lange jeans of korte broek voor een chille pasvorm.

Overhemden


Een casual overhemd om aan te trekken op het strand of voor de zomerse vibes in de zon op het terras is absoluut een must-have in je kledingkast. Met de losse stoffen zijn ze lekker luchtig en comfortabel om te dragen.

Shorts

Een paar mooie shorts zijn onmisbaar op een warme zomerdag. Of het nu relaxte zwemshorts zijn voor een dagje aan het meer, of een normale jeans voor een zomerdag in de stad, shorts kun je nooit genoeg hebben.

Dit was slechts een kleine blik op de sale bij Asphaltgold. Zoals je kunt zien, is het zeker de moeite waard om even rond te kijken en nog wat zomerse items te scoren. Wacht echter niet te lang, want de deal is alleen geldig van 26 mei 2023 tot en met 30 mei 2023 en de beste items zijn snel uitverkocht. Vergeet niet om de code: MID20 in te voeren bij het afrekenen om 20% korting te krijgen op alle sale-apparel. Klik op de knop om de volledige apparel sale bij Asphaltgold te bekijken.


Als je meer wilt weten over de nieuwste sale-acties en andere updates uit de wereld van sneakers en streetwear, neem dan een kijkje op onze nieuwspagina om altijd up-to-date te blijven.