Skip to content
Brand

Bekijk hier de nieuwste Carhartt WIP lente/zomer 2024 collectie

6 maart 2024 20:21
Bekijk hier de nieuwste Carhartt WIP lente/zomer 2024 collectie

Nu de dagen weer langer worden en de zon voorzichtig tevoorschijn komt, is het de perfecte gelegenheid om je garderobe een upgrade te geven. En goed nieuws voor jou, want Carhartt WIP heeft onlangs hun nieuwste collectie voor de lente/zomer van 2024 gelanceerd. Benieuwd naar de absolute must-haves? Lees dan snel verder!

Over Carhartt WIP S/S24 collectie

De nieuwste collectie bouwt voort op tijdloze klassiekers en omarmt een veelzijdige benadering met een op de Ivy League geïnspireerde kijk op sportkleding, veldkleding en levendige allover prints.

Daarnaast komen de wortels van Carhartt WIP duidelijk naar voren in de geliefde Dearborn Canvas stijlen, nu verkrijgbaar in zowel ‘gewassen’ als ‘verouderde’ afwerkingen. Deze worden aangevuld met items die zijn verfraaid met een allover hartjesprint, waaronder een shirt met korte mouwen, shorts en een T-shirt.

Verder haalt de lente/zomer collectie ook inspiratie uit zowel preppy als outdoor referenties. Denk bijvoorbeeld aan een geborduurd satijnen bomberjack, een nieuwe fishtail parka, een cargo rok en een utility vest. Een reeks shirts met alloverprints en zomerse basics ronden de collectie af.

Heb je een leuk artikel gespot? Klik dan op de afbeelding voor meer informatie of gebruik de knop om de volledige categorie te ontdekken.

Carhartt WIP S/S24 mannencollectie

Carhartt WIP S/S24 vrouwencollectie

Graag de hele Carhartt WIP lente/zomer collectie van 2024 bekijken? Klik dan op de knop hieronder!