Newsfeed

Bekijk hier de Xbox 360 x adidas Forum Mid

4 november 2021 16:50
Bekijk hier de Xbox 360 x adidas Forum Mid

adidas en Xbox brengen de wereld van gaming en sneakers bij elkaar met een speciaal paartje. De Xbox 360 Forum Mid is de eerste sneaker die helemaal in thema is gezet van de Xbox 360 gameconsoles en heeft een uniek design gekregen.

Xbox 360 Forum Mid

Voor het design hebben de twee merken hun inspiratie uit de gamecontroller van de Xbox 360. De Forum Mid komt gekleed in een wit jasje, met een paar zilveren en groene accenten. Dit zijn ook de kleuren die op de gamecontrollers terugkomen.

Daarnaast zijn er ook een aantal elementen op de sneaker geplaatst die ons een knipoog geven naar de gameconsole. Zo vind je op het middenpaneel het Xbox 360 embleem en verwijst het detail op de klittenband-strap naar de schijflade van de gameconsole.

De accentjes op de hiel refereren naar de harde schijf en geheugenslots van de Xbox 360. Daarnaast zijn er nog een hoop verborgen details op het paartje te vinden. Als laatst komen de kicks afgeleverd met vier verschillende veters. Deze komen in de kleuren rood, geel, groen en blauw en representeren de knoppen die op de controlers te vinden zijn.

De sneakers zijn vandaag 4 november 2021 gedropt. Helaas kunnen de kicks alleen verkrijgbaar zijn in de US en Canada.

Xbox 360 Forum mid
Xbox 360 Forum mid
Xbox 360 Forum mid
The Turnover