Skip to content
Newsfeed

Bekijk hier de officiële beelden van de Nike Be-Do-Win

24 september 2021 11:00
Bekijk hier de officiële beelden van de Nike Be-Do-Win

Nike zet de’Move To Zero’ campagne voort met de nieuwe Nike Be-Do-Win sneaker. Het paar is gemaakt van verschillende gerecyclede materialen en wordt geïntroduceerd als een lifestyle schoen.

Met de ‘Move To Zero’ campagne probeert Nike zijn manier van werken zo duurzaam mogelijk te maken. Dit doet het merk door middel van een aantal doelstellingen. Één van deze doelstellingen is het streven naar een afvalvrij en CO2-neutrale productieproces.

Nike Be-Do-Win | DR6694-400

De Nike Be-Do-Win heeft een uniek design waarop verschillende kleuren en materialen samenkomen. Op het bovenwerk van de kicks kun je een lichtblauw middenpaneel vinden. Deze wordt bedekt met groene en blauwe overlays op de hiel, mudguard en rondom de veters. Verder kleurt de kraag van het model geel.

De sneaker is voornamelijk gemaakt van suède, behalve de tong en de toebox. Deze zijn gemaakt van mesh. Over de tong heen zitten beige veters met blauwe accenten.

Zoals wij normaal gesproken van de Nike modellen gewend zijn, vinden wij aan de zijkant van de sneakers het welbekende Swoosh teken. Op de Be-Do-Win vervangt Nike dit element met het Nike-logo. Deze is op het middenpaneel te vinden in de kleur zwart. Daarnaast is er op de hiel “Be-Do-Win” geborduurd in verschillende kleuren.

Ten slotte neemt het silhouet een bijzondere middenzool met zich mee. Dit onderdeel is gemaakt van gerecycled schuim en lijkt vervormd te zijn. Ook de buitenzool is gemaakt van hetzelfde gerecyclede materiaal. Deze zolen komen beide in een beige tintje.

De Nike Be-Do-Win heeft helaas nog geen exacte releasedatum, wel wordt het paartje dit najaar nog verwacht. Wil jij op de hoogte blijven van deze release? Houd dan onze releasekalender in de gaten en vergeet ons niet te volgen op social media!

Nike Be-Do-Win
Nike Be-Do-Win
Nike Be-Do-Win
Nike Be-Do-Win
Nike Be-Do-Win
Nike Be-Do-Win
Nike Be-Do-Win
Nike Be-Do-Win
Nike Be-Do-Win
Nike Be-Do-Win
Nike Be-Do-Win
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date