Skip to content
Upcoming

Bekijk hier de Nike Dunk Low ‘Safari Mix’

15 december 2021 21:29
Bekijk hier de Nike Dunk Low ‘Safari Mix’

Nike heeft ons in 2021 beloond met een hoop opmerkelijke Dunks. Nu is het de beurt aan de Dunk Low ‘Safari Mix’. De sneaker komt gekleed in verschillende ‘Safari’ prints en komt in 2022 uit.

Het aankomend paartje heeft een witte basis gekregen met overlays bij de mudguard, rondom de veters en hiel. Deze hebben verschillende ‘Safari’ prints gekregen. Zo combineert de overlay op de mudguard een panterpatroon met het bekende stippenpatroon. Dit gestippelde motief werd voor het eerst gespot de Nike Air Safari in 1987 en kleurt zwart met wit.

Ook op de hiel komt het panterprint terug. Bij de kraag is een harige overlay te vinden en deze kleurt, samen met de hieltab, paars en rood. De swoosh op het middenpaneel is in het goud en groen gezet en macht mooi met de prints op de overlays. Om het paar compleet te maken, zijn de buitenzolen in het zwart gezet.

Dit is niet het enige model dat dit jaar in een ‘Safari’ printje is uitgekomen. Zo dropte Nike op 4 december 2021 de Air Max 90 SE ‘Safari’. Dit paartje combineert de kleuren zwart, rood en geel met elkaar en heeft op de overlays hetzelfde stippenpatroon gekregen als op de Dunk en Air Safari.

Helaas is het nog niet bekend wanneer de Nike Dunk Low ‘Safari Mix’ gereleased word. Wel zal het paar in 2022 uitkomen. Tot die tijd kunnen wij alvast een kijkje nemen naar de beelden van de sneaker.

Nike Dunk Low 'Safari Mix'
Nike Dunk Low 'Safari Mix'
Nike Dunk Low 'Safari Mix'