Skip to content
Newsfeed

Bekijk hier de eerste beelden van de Yaito x Puma Suede

1 september 2021 17:06
Bekijk hier de eerste beelden van de Yaito x Puma Suede

Puma en Yaito komen samen voor hun allereerste samenwerking. De eerste beelden van de Yaito x Puma Suede zijn verschenen waarbij het model een opmerkelijk printje heeft.

Yaito is een Amerikaanse merk dat opgericht is door Carlton en Tulie Yaito. Het merk staat onder andere bekend om zijn ‘one handle knot’ tasjes die bijna elke week uitverkocht raken. De tasjes hebben een bandana print en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Image by Depop

Yaito x Puma Suede

Voor de Puma Suede gebruikt Yaito zijn bekende bandana print op het bovenwerk van het model. Bij het bedrukken van de print op de schoen is gebruik gemaakt van unieke, digitale printtechnieken.

De print is verdeeld in de kleuren blauw, rood, groen, geel en zwart. Hierdoor lijkt het alsof de schoen gemaakt is van verschillende lapjes stof. Verder is het bovenwerk van het model gemaakt van suède, zoals de naam van het model al verklapt heeft. Over de tong heen zitten dikke, platte veters die wit zijn van kleur.

Op de tong zit nog een suède tag waarop het Puma en Yaito logo te vinden zijn. De middenvoering van het silhouet word bedekt met een witte streep. Deze matcht met de witte zool van de schoen. Het model bevat ook gouden brandingen aan de zijkant van de schoen en op de hiel. Bekijk de beelden van het silhouet hieronder.

De Yaito x Puma Suede heeft nog geen exacte releasedatum, maar wordt hoogstwaarschijnlijk dit jaar nog verwacht. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op Instagram, Twitter en Facebook.

Yaiyo x Puma Suede
Yaiyo x Puma Suede
Yaiyo x Puma Suede