Upcoming

In februari 2020 verschijnt er een nieuwe BBC Ice Cream x Reebok samenwerking

28 januari 2020 15:00
In februari 2020 verschijnt er een nieuwe BBC Ice Cream x Reebok samenwerking

BBC Ice Cream x Reebok zijn opnieuw samengekomen om een schitterende sneaker neer te zetten. Op 1 februari 2020 zal er een nieuwe colorway verschijnen op de Zig Kinetica. Scroll naar beneden om meer te weten te komen over de samenwerking!

In november 2019 bracht het merk van Pharrell Williams, Billionaire Boys Club Ice Cream, ook al een samenwerking uit met Reebok. Toen verschenen er namelijk exclusieve sneakers die alleen bij ComplexCon zouden uitkomen in California. In totaal verschenen er 5 sneakers. Nu hebben de twee elkaar weer zover kunnen pushen om zichzelf te overtreffen met een nieuwe colorway op de Zig Kinetica.

BBC Ice Cream x Reebok Zig Kinetica | FW5283

De sneaker wordt gezien als een gemoderniseerde vertolking die wordt beïnvloed door het astronomische verhaal van BBC. Het bovenwerk wordt daarom ook omhult door de melkweg, omdat dit een kenmerkend patroon is van het merk. Hierdoor krijgt de sneaker een tonale look. Als we wat verder naar beneden kijken zal al snel de groene midsole opvallen. Op deze groene midsole zijn krater achtige patronen te zien om het ruimte idee te versterken. Onder deze opvallende midsole loopt een grijze outsole. De sneaker wordt afgemaakt door een astronaut op de tong.

Op 1 februari 2020 zal de BBC Ice Cream x Reebok Zig Kinetica droppen via Reebok. Helaas is er nog geen prijskaartje bekend van de sneaker. Of de sneaker ook in Europa uitkomt is tot dusver ook nog niet bekend. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten, zodat jij up-to-date blijft van het laatste sneaker nieuws.


BBC Ice Cream x Reebok Zig Kinetica

FW5283 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
BBC Ice Cream x Reebok
BBC Ice Cream x Reebok
BBC Ice Cream x Reebok
Images by Reebok

The Turnover