Upcoming

Balenciaga Track sneaker krijgt een nieuwe colorway

22 februari 2019 15:44
Balenciaga Track sneaker krijgt een nieuwe colorway

Balenciaga heeft voor de Track sneaker een nieuwe colorway uitgebracht. Een mix van geel, grijs en wit.

Het Spaanse merk Balenciaga werd in 1917 door Cristóbal Balenciaga opgericht. De designer ontwierp kleding voor de koninklijke familie van Spanje. Toen de burgeroorlog uitbrak in Spanje moest Balenciaga zijn winkels sluiten en toen vertrok hij naar Parijs. Binnen twee jaar was Balenciaga uitgegroeid tot een groot merk. Cristóbal Balenciaga werd een icoon in de modewereld. In 1972 overleed de ontwerper.

Tegenwoordig is Balenciaga in bezit van Kering, een bedrijf dat gespecialiseerd is in luxe kledingmerken. Onder andere Alexander McQueen, Gucci en Saint Laurent zijn onderdeel van Kering.

De Details

In het verleden heeft Balenciaga vele colorways uitgebracht van de track sneaker en dit werd een grote trend. Vandaar dat er nu een geel/grijs/witte colorway verkrijgbaar is.

Het model van Balenciaga beschikt over een kooiachtig bovenwerk dat in lagen is verdeeld in de kleuren geel, grijs en wit. Ook bij dit model staat er op de teen de schoenmaat. Dit heeft Balenciaga ook bij de Triple S gedaan. Op de buitenkant van de schoen staat het ‘Balenciaga’ logo. Tenslotte beschikt deze sneaker over een dubbel veter systeem.

Is deze colorway van de Track sneaker wat voor jou? Bestel hem nu dan via de Bijenkorf voor €675,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Balenciaga Track Sneaker

Prijs: €675,-
Colorway: Geel/Grijs/Wit
Stylecode: 542023W1GB17184

>> Shop deze sneaker hier <<
>> Meer Balenciaga shoppen? Klik hier <<

Balenciaga Track Sneaker
Balenciaga Track Sneaker
Balenciaga Track Sneaker
Afbeeldingen: De Bijenkorf
Uitgelichte afbeelding: Lyst

The Turnover