Skip to content
Newsfeed

Bad Bunny x adidas Forum ‘Blue Tint’ release

25 augustus 2022 20:22
Bad Bunny x adidas Forum ‘Blue Tint’ release

De release van de Bad Bunny x adidas Forum ‘Blue Tint’ komt eraan! Zowel de Bad Bunny x adidas Forum ‘Blue Tint’ als ook de kinderversie droppen op zaterdag 27 augustus 2022 om 10:00 uur. Je moet 160€ opzij zetten en 120€ voor het kindersilhouet. Zoals gewoonlijk kun je alle informatie over retailers en raffles krijgen via de button. Hier kun je ook meteen inschrijven bij Confirmed voor de release.

Het design vertegenwoordigt de denkwijze en de waarden van de zanger en artiest Bad Bunny. Met de Forum Low wilt hij uit drukken dat sneakers ons alle oneindige mogelijkheden geeft die het universum ons biedt. Maar wie is Bad Bunny eigenlijk?

Bad Bunny is een multi-platina artiest en heeft al een Latin GRAMMY en een GRAMMY gekregen. De artiest heeft al meerdere sneakers met adidas ontwerpen. Het Forum model is zijn signature sneaker. De nieuwe colorway komt in de kleur ‘Blue Sky’. De collab is een herinterpretatie en opvolger van Forums die in 2021 zijn uitgebracht, zoals ‘The First Café‘, ‘Easter Egg‘ en ‘Black‘.

De Bad Bunny x adidas Forum ‘Blue Tint’ is verkrijgbaar via de adidas Confirmed App op 27 augustus 2022 om 10:00 uur. Via de button hieronder kun jij je inschrijven.

Houd ook onze release kalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste sneaker releases.

Bad Bunny x adidas Forum blau