Skip to content
Upcoming

Back to the future met de nieuwe Air Max 2090

13 maart 2020 19:32
Back to the future met de nieuwe Air Max 2090

Air Max Day wordt dit jaar weer uitgebreid gevierd. Naast de Air Max 90 ‘Reversed Duck Camo’ komt er ook een nieuwe Air Max 2090 ‘Infrared Duck Camo’ uit! De Nike Air Max 90 zijn er nu al dertig jaar en wat een succes zijn deze pracht sneakers. Hoeveel colorways en samenwerkingen er wel niet zijn geweest van deze sneaker is niet meer te tellen. Ze beloven ons nog veel meer en Air Max Month is de perfecte gelegenheid voor. Deze “Infrared Duck Camo” zijn de nieuwste hottest drop, en geven je echt een futuristisch gevoel mee. Je hoeft ook niet heel lang meer wachten op deze sneakers, 26 maart op Air Max Day zelf komen ze nog uit.

Nike Air Max Day 2020

Op 26 maart staat natuurlijk bekend als Air Max Day. De zichtbare Nike Air technologie staat deze dag centraal! Dit betekend ook dat de Air Max 1 alweer 33e jaar bestaat, wat vliegt de tijd. De dag werd pas uitgebreid gevierd in 2014 met super releases en dit is ieder jaar door gegaan. Dus Nike released ook deze maand ontzettend veel modellen en nieuwe colorways op verschillende Nike Air Max modellen.

Atmos x Nike Air Max 2090 “Infrared Duck Camo” | CU9174-600

Nike heeft nieuw leven ingeblazen in de Air Max 90 met de samenwerking van Atmos. Door wat getest te hebben, kwam de Air Max 2090 tot stand. Een futuristisch model die wordt weerspiegeld door zijn ‘Baroque Brown’ en groene patronen die lichtjes uitpuilen door de zwarte buitenlaag. Op de Swoosh van de sneaker is versierd met een slangenleerprint. Wat een echte kenmerk is, is dat de sneaker een echte sportieve tussenzool en hielstukken heeft, zoals we ook gewent zijn van de klassieke Air Max 90. Die zijn gekleurd in infrarood, ook weer een kleur die verbonden is met de eerste colorway van de Air Max 90.

Release info

Dit nieuwe model zal dan ook op Air Max Day 2020 droppen, 26 maart dus! Ze zijn verkrijgbaar vanaf 150,- bij Nike en geselecteerde retailers. Dit zijn sneakers die je niet wilt missen, wees er dus snel bij! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo blijf je altijd up to date!

Atmos X Nike Air Max 2090 'Duck Camo'

CU9174-600 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders