Skip to content
Newsfeed

Axel Arigato introduceert nieuwe duurzaamheidsstrategie OUR:TOMORROW

28 april 2024 18:00
Axel Arigato introduceert nieuwe duurzaamheidsstrategie OUR:TOMORROW

Bij Axel Arigato zijn ze vol enthousiasme bezig met het bouwen van een positief platform voor iedereen. Met hun nieuwe duurzaamheidsstrategie OUR:TOMORROW legt Axel Arigato de blauwdruk voor een betere toekomst.

Daarbij geloven ze in het creëren van het heden, het vormgeven van de toekomst en het inspireren van generaties. Om dit te bewerkstelligen, is OUR:TOMORROW opgedeeld in drie belangrijke pijlers: OUR:CLIMATE, OUR:CREATIONS en OUR:COMMUNITY.

  • OUR:CLIMATE – Richt zich op het minimaliseren van de impact op het milieu. Hier wordt de koolstofvoetafdruk nauwkeurig gemeten en gerapporteerd, en wordt er gezocht naar manieren om de activiteiten op een verantwoorde manier koolstofvrij te maken.
  • OUR:CREATIONS – Richt zich op het bieden van hoogwaardige producten die beter zijn voor het milieu, de mensen, de dieren en de toekomst. Ze streven ernaar luxe kwaliteitsproducten te creëren die een leven lang meegaan.
  • OUR:COMMUNITY – Richt zich op het inspireren en authentiek betrekken van klanten, partners en de industrie bij de missie voor OUR:TOMORROW van Axel Arigato.

Bij Axel Arigato werken ze er dus hard aan om de negatieve impact te minimaliseren. Tegelijkertijd streven ze altijd naar dienstbaarheid aan de diverse, creatieve community. Daarbij ontwikkelen ze producten en initiatieven met duurzaamheid en een lange levensduur in gedachten.

Een kijkje nemen tussen het tijdloze assortiment van Axel Arigato? Neem dan nu een kijkje op hun website!