Where to Cop

Puma slaat de handen weer in een met Cara Delevigne voor de “From Puma With Love” Pack

9 juni 2020 10:01
Puma slaat de handen weer in een met Cara Delevigne voor de  “From Puma With Love” Pack

Puma en Cara Delevigne slaan de handen weer in een om jouw kleding kast een stuk blijer te maken. De “From Puma With Love” pack heeft een serie van T-shirts, sweatshirts, accessoires en slides. Al deze stukken zijn gedesigned en gemaakt in samenwerking met Cara Delevigne.

“Wij zijn blij dat we samen met Cara de Pride Month kunnen vieren via deze betekenisvolle collectie die de LGBTQ+ community over heel de wereld goed zal komen” zei Adam Petrick, global director van brand en marketing. Cara Delevigne heeft een actieve stem als leider en lid van de LGBTQ+ gemeenschap, dit maakten haar de perfecte partner om mee samen te werken voor de “From Puma With Love” Pack.

From Puma With Love Pack

Een van de producten in de pack zijn de bekende Leadcat Slides. De Leadcat Slides zijn heeft een zool geheel gekleurd in regenboog terwijl het bovenwerk mooi zwart is gebleven met daarop het Puma Pride logo. Ook bevat het pack een hemt en shirt met daarop groot het Puma Pride logo en een hemt met meerdere malen het logo van Puma. Een van de meest opvallende stukken van de collectie is een regenboog shirt en croptop met het Puma logo op de borst. Voor de koudere avonden bevat het pack ook nog twee sweatshirts, een in het wit met het Puma regenboog logo in het groot en de andere sweatshirt gekleurd in het zwart met ook het Puma logo groot op de borst. Als laatst bevat de pack nog een waistbag met de strap in regenboog kleuren met de tas zelf in het zwart.

Naast dit toffe Pride Pack doneert Puma 20% van de inkomsten aan het Cara Delevigne foundation, om de LGBTQ+ community te steunen.

Een groot deel van de collectie kan je nu al scoren via Puma, maar we zullen nog even moeten wachten op de rest van de collectie. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze release kalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!


"From Puma With Love"
"From Puma With Love"
"From Puma With Love"
"From Puma With Love"
Images by Puma

The Turnover