Upcoming

AURALEE x New Balance Gore-Tex RC 2

8 maart 2019 15:14
AURALEE x New Balance Gore-Tex RC 2

Het Japanse merk AURALEE staat bekend om hun minimalistische en ‘Ultra-Premium Garments’. Vorig jaar werkte AURALEE samen met Converse, met een Chuck Taylor als resultaat. Na deze samenwerkinge slaat AURALEE nu de handen ineen met New Balance en brengen zij samen kleding en een paar awesome sneakers uit!

De details

De sneaker heeft een overal ‘earth’ look. Door de beige kleur gaat de midsole goed samen met de ripstop nylon upper, cage, veters en sockliner van de sneaker. De GORE-Tex voering die in de sneaker zit, maakt de sneaker waterdicht en ademend. Over de schoen heen, zitten een paar reflecterende stukken die goed te zien zullen zijn in het donker. Als laatst heeft New Balance een EVA Encap outsole toegevoegd, om zo comfort te hebben voor de hele dag!

Deze collaberation tussen AURALEE x New Balance zal 9 maart uitkomen bij AURALEE stockists en de Japanse New Balance site.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.The Turnover