Skip to content
Upcoming

ASOS outfit picks voor het winterseizoen

4 oktober 2021 15:30
ASOS outfit picks voor het winterseizoen

De koudere dagen komen er aan en dit betekent dat je weer nieuwe hoodies, jassen en warme mutsen kunt scoren. Shop jouw favoriete cozy outfits bij ASOS en wees ready voor de winter.

ASOS dames outfits

Bij ASOS is er een ruim aanbod aan kleding, schoenen en accessoires. Of je nu op zoek bent naar een comfortabel joggingspak voor op de bank, of juist een Halloween outfit, voor elke gelegenheid is er wel een passend item. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal outfit picks voor je geselecteerd.

Warm en comfy

Combineer een joggingpak met je favoriete sneakers. Dit pak is niet alleen zacht en comfortabel, maar hij is ook nog eens super te combineren met de Nike Air Max 95 in de kleuren wit en stone.

ASOS Joggingspak dames
ASOS DESIGN Joggingspak stone
ASOS Nike Air Max 95 Stone
Nike Air Max 95 wit-stone

Halloween seizoen

Het Halloween seizoen is weer begonnen. Op 31 oktober mogen we weer gaan griezelen en hier is een passende outfit voor nodig. Combineer deze lichtroze oversized hoodie met een stoere leren broek. Een Nike paartje eronder en je outfit is af.

ASOS Design hoodie dames
ASOS DESIGN hoodie
ASOS leren broek dames
Stradivarius leren broek
ASOS Nike Zoom Air Fire
Nike Zoom Air Fire

Pastelkleuren zijn terug

Pastel is weer helemaal terug en deze zachte kleuren bij ASOS dames fleuren de sombere en regenachtige dagen wat op. Combineer een lichtgroen top van Stradivarius met lila accessoires. De oversized joggingbroek van Nike maakt de outfit speels en erg comfortabel.

ASOS Stradivarius top
Stradivarius top
ASOS Dickies muts lila
Muts Dickies lila
ASOS Nike oversized joggingbroek dames
Nike Oversized Trainingsbroek fossil
ASOS Sjaal lila
ASOS DESIGN lila sjaal

Jassen bij ASOS Dames

Een goede winterjas mag niet ontbreken. ASOS heeft een ruim aanbod aan herfst- en winterjassen, dus er is voor iedereen wel een bijpassende stijl. Of je nu voor een chique trenchcoat gaat of voor een sportieve puffer jack, een goede jas is een must.

ASOS Design Trenchcoat
ASOS DESIGN Marineblauw trenchcoat
ASOS Berska puffer jas intimitatieleer
Bershka lange puffer imitatieleer
ASOS The North Face puffer
The North Face Puffer

Retro look ASOS heren

De herencollectie bestaat uit een hoop toffe items en heeft een brede selectie aan merken. In deze retro-outfit is het oversized geruiten pilotenjack een echte eyecatcher. Combineer dit jack met een vintage trui en een New Balance paartje en jouw outfit is compleet.

ASOS heren geruite pilotenjack
ASOS DESGIN Oversized pilotenjack
ASOS Heren Reclaimed Vintage
Reclaimed Vintage Inspired trui
ASOS New Balance 480
New Balance 480

Combineer beigetinten

Evenals de pastelkleuren, zijn ook beigetinten weer helemaal terug. Combineer een lichtbruin Bershka oversized denim jacket met een zwarte Napapijiri trui met beige opdruk. De adidas Originals Ozelia maken de outfit af en zijn een echte eyecatcher.

ASOS Heren Bershka jack
Bershka denim jack
ASOS Heren Napapijiri trui
Napapijiri trui
ASOS Heren adidas Originals Ozelia
adidas Originals Ozelia

Sportieve winteroutfits

Combineer dit sportieve trainingspak met witte adidas Forums. Deze tijdloze sneakers kunnen onder iedere outfit gedragen worden en matchen goed met dit olijfgroene trainingspak.

ASOS Design Heren trainingspak
ASOS DESIGN Trainingspak
ASOS adidas Forum Low
adidas Forum Low

Heren winterjacks

Als laatste mogen de heren winterjassen niet ontbreken. Ga voor een tijdloze puffer jas van The North Face of kies juist een warm gevoerde Levi’s truckerjack. Ook het bruine varsity jack met patches is een goede aanvulling in jouw kledingkast.

ASOS heren The North Face puffer
The North Face Himalayan jas
ASOS Levi's Truckerjack heren grijs
Levi’s Truckerjack
ASOS Design Heren jack
ASOS DESIGN Varsity jacket

Dit zijn een aantal van onze favoriete outfit picks maar er is nog veel meer te ontdekken bij ASOS. Check snel de website en stel jouw winteroutfit samen. Vergeet ons niet te volgen op Instagram, Twitter en Facebook en download onze Sneakerjagers app. Zo blijf je op de hoogte van dit soort nieuwsberichten.