Skip to content
Upcoming

Het Asics ‘Modern Tokyo Pack’ verschijnt binnenkort online

23 maart 2020 20:18
Het Asics ‘Modern Tokyo Pack’ verschijnt binnenkort online

Het is een tijdje stil geweest rondom het Japanse sneakermerk Asics. Desondanks het merk nog steeds hele toffe sneakers uitbrengt. Het merk staat bekend om zijn gewaagde colorways en iconische modellen. Modellen als de Asics GEL-Lyte III en de Asics GEL-Lyte Saga kennen we allemaal. Het merk heeft op 27 maart een toffe release klaar staan, namelijk deze Asics Modern Tokyo Pack.

Deze Asics Modern Tokyo Pack bestaat uit meerdere premium sneakers die zijn Japanse afkomst vieren. De sneakers zijn gebouwd om te voldoen aan alle behoeftes van de beste atleten, wereldwijd. Veel van deze atleten zweren bij de sneakers van de Japanse sportgigant.

De stijl en het vakmanschap van het peloton van Tokyo spreken boekdelen. Voor veel topatleten wordt deze gezien als het toppunt van modern ontwikkeling en technologie. Asics heeft het voor elkaar gekregen om deze stijl te reflecteren in zijn eigen sneakers.

De moderne Tokyo-sneaker omarmt nieuwe ideeën en technologieën. Naast de nieuwe en de meest moderne technologieën omarmt Asics ook hoogwaardige kwalitatieve producten. Terwijl zijn klanten colorways gewend zijn met felle kleuren gebruikt Asics dit keer een subtiele zwart/wit colorway. Deze colorway staat voor het modernisme van de Japanse hoofdstad Tokyo.

Bij de welbekende SportStyle modellen van Asics spelen de kleuren altijd een belangrijkste rol. Meestal zijn de samenstellingen geïnspireerd op de “Shibuya Crossing” in Tokyo. De materialen en de afwerking details zijn echter ook een enorme belangrijke factor. De materialen en details zijn de onderscheidende factor waarvan Asics zijn Inline sneakers onderscheidt.

De Asics Modern Tokyo Pack zal uitgebracht worden op 27 maart 2020. Ze zullen verkrijgbaar zijn via Asics.com en geselecteerde Asics retailers. Check ondertussen de Sneakerjagers Releasekalender voor meer informatie over deze release en eventuele updates.

Asics Gel-Lyte III OG 'Tokyo'

1191A336-001 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders

Asics Gel-Lyte XXX 'Tokyo'

1021A391-100 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders
Asics Modern Tokyo Pack
Asics Modern Tokyo Pack
Asics Modern Tokyo Pack
Pictures by: Asics