Skip to content
Newsfeed

AMBUSH X Nike zijn terug met een nieuwe samenwerking

18 februari 2022 16:22
AMBUSH X Nike zijn terug met een nieuwe samenwerking

Yoon Ahn van AMBUSH laat weten opnieuw samen te werken met Nike. Voor dit aankomende project brengt de Japanse Yoon Ahn met haar merk Ambush de Air Adjust Force terug. De Air Adjust Force is voor het eerst uitgebracht in 1996 en ontving nog nooit een heruitgave. Fans van dit basketbal silhouet kijken dan ook al een tijdje uit naar deze samenwerking.

Het paartje heeft een geheel zwart bovenwerk en het minimale contrast komt van de witte Swooshes op de tong, de neus en de buitenzool. Het model wordt gekenmerkt door de verwisselbare strap over het midpanel van de sneaker. Paars en roze accenten zijn terug te vinden rond de Swoosh op de strap. De drager van de sneaker kan dus kiezen uit twee looks. Een look met strap en een minimalistische look zonder strap. Het 90’s basketbal silhouet is ook voorzien van Grind-rubber element op de buitenzool. Nike Grind is een materiaal dat het sportmerk zelf heeft ontworpen. Dit materiaal wordt gebruikt van restjes tijdens het productieproces tot ongebruikte materialen die wel nog in de fabrieken liggen. Deze materialen worden samengeperst tot Nike Grind en dat maakt het gebruik van deze zolen beter voor het milieu.

Er is nog niet specifiek bekend wanneer de sneaker zal uitkomen, wel wordt de sneaker ergens in 2022 verwacht. Volg onze Instagram en Facebook pagina’s om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws omtrent deze en andere releases. Uiteraard vindt je op ons blog dagelijks nieuws over restocks, leaks en de beste actuele kortingen.

AMBUSH X Nike Air Adjust Force