Skip to content
Upcoming

Alle colorways van de Off-White x Nike Blazer releasen binnenkort opnieuw

23 oktober 2018 10:54
Alle colorways van de Off-White x Nike Blazer releasen binnenkort opnieuw

De afgelopen maanden zijn Virgil Abloh en Nike veel bezig geweest met het releasen van hun populaire sneakers. Zo hebben we al veel langs zien komen over de Off-White x Nike Air Max 90. Een van de meest recente en populairste sneaker was toch echt wel de Off-White x Nike Blazer. De Blazer is al in twee varianten gereleased, dit was namelijk het welbekende Spooky Pack. De derde en zeker de meest gewaardeerde blazer, die ter ere van Serena Williams is gemaakt, is nog niet officieel gereleased. Gaat dit binnekort gebeuren?

De Blazer is onderdeel van de ”Queen” collectie, deze collectie is geinspireerd op Serena Williams, een van de grootste sporters in de geschiedenis. Velen hadden gedacht dat de Blazer ook zou droppen toen het Spooky Pack was gedropt op de Nike SNKRS app, helaas was dit niet het geval. Op de instagram van Invincible is een foto geplaatst van alle 3 de Blazers met daarbij de caption ”coming soon”. Het is nog niet bekend of de Blazer ook ergens anders gereleased gaat worden, maar als we naar het verleden kijken is het waarschijnlijk dat ook andere winkels de Blazer krijgen.

We weten dat de Blazer eraan komt! Wanneer en hoe is alleen de vraag…Houd daarom goed onze pagina in de gaten voor updates! In de tussentijd, bekijk hier de Off-White x Nike Air Max. 90,“Desert Ore”

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White x Nike Blazer