Skip to content
Upcoming

Air Max Day 2019: Size? X Nike Air Max Light

21 maart 2019 12:01
Air Max Day 2019: Size? X Nike Air Max Light

Met Air Max Day om de hoek heeft Size? zijn nieuwe collab aangekondigd. De Size? X Nike Air Max Light komt dan ook op 26 maart!

Air Max Light & Size?

Dat Size? fan is van de Air Max Light is geen nieuws. Size? is waarschijnlijk de shop die de meeste collabs heeft uitgebracht op dit model. Er zijn dan ook verschillende colorways uitgebracht van uitgesproken edities tot sneakers die op de originele colorways geïnspireerd waren. Eén ding is altijd goed terug te zien bij de Size? collabs en dat is het gebruik van materiaal. Zo is er op veel sneakers premium suède te vinden, zowel glad als ruw suède. In 2013 bracht Size? een ‘Cement Collection’ pack uit, deze sneakers hadden de welbekende cement print in het klein op de upper.

Size? Nike Air Max Light releases – Afbeeldingen: Size?

Size X Nike Air Max Light 2019

Door deze sneakers uit het verleden zijn de verwachtingen hoog voor de aanstaande collab. Zowel Nike als Size? houden ons echter nog vol in spanning, want er is eigenlijk nog maar weinig bekend op één teaser na. De sneaker zal bestaan uit de kleuren grijs en oranje met een witte midsole. Het meest opvallende aan de teaser? De Nike Air branding op de hiel staat ‘ondersteboven’. Qua materialen zien we dan ook weer suède en lijkt het alsof er gebruik gemaakt wordt van een ‘reptiel’ print. De release van de sneaker staat op Air Max Day, Dinsdag 26 maart 2019.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Size? X Nike Air Max Light

CD1510-001 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders
CD1510-001 Size? X Nike Air Max Light
Afbeeldingen: Size?