Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe Air Max 1 colorways droppen op zaterdag 8 augustus

31 juli 2020 15:20
Twee nieuwe Air Max 1 colorways droppen op zaterdag 8 augustus

Op zaterdag 8 augustus bestaat de Nike SNKRS app drie jaar en dat wordt goed gevierd, want naast de nodige restocks kunnen we op deze dag ook twee nieuwe colorways verwachten voor de Nike Air Max 1.

De Nike SNKRS app bestaat op zaterdag 8 augustus drie jaar. Alle sneaker liefhebbers hebben de app op hun telefoon staan om elke week hun handen op exclusieve releases te krijgen. Er gaan momenteel veel geruchten rond, denk hierbij aan enorm veel restocks van de populairste releases van 2020. Wat waar is en wat niet merken we volgende week zaterdag, want dan vieren we het 3e jaar van de Nike SNKRS app!

Nike Air Max 1 SD ‘Brown’ | DA4302-700

De ‘Leather Brown’ colorway heeft licht bruin leer op de toebox en gebied rondom de enkel. Opvallend aan dit leer op de toebox is dat er kruisjes/plusjes op zitten als patroon. Dit geeft de sneaker zo een eigen unieke look. De mudguard is opgebroken in twee kleuren bruin en is vooraan aan de zijkant van de mudguard voorzien van een gestanste mini Swoosh. De mudguard is in het midden van de sneaker dus opgebroken door donker bruin leer dat ook weer terug te vinden is op de Swoosh. De rest van het leer op het bovenwerk heeft een caramel kleur gekregen. Een uniek detail van deze speciale SNKRS DAY Air Max 1 is toegevoegd op de hiel, hier staat namelijk “8 8 20”. Dit is de dag wanneer de sneaker dropt en dat de Nike SNKRS app drie jaar bestaat. Onder het bovenwerk zit een witte midsole met bruine Air Unit. De sneaker wordt afgesloten door een colorblocking out-sole met daarin de diverse kleuren die we ook terug zien op de upper.

Nike Air Max 1 SD 'Brown'

DA4302-700 · Prijs vanaf €243,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 SNKRS app
Air Max 1 SNKRS app

Nike Wmns Air Max 1 SD ‘Pearl’ | DA4302-700

De Nike Wmns Air Max 1 SD ‘Pearl’ colorway is een stuk anders dan de ‘Leather Brown’ colorway. Het bovenwerk van de sneaker is voor een groot deel gemaakt van TPU materiaal. Hierdoor kan je gedeeltelijk door de sneaker heen kijken. De mudguard loopt om de gehele sneaker heen en heeft een zilveren colorway gekregen net zoals de Swoosh. De mini Swoosh zit wederom gestanst in de toebox. Op de hiel van de sneaker staat ook wederom “8 8 20”. In de insole staat ook het Nike SNKRS logo met daaronder de tekst “GOT EM”. De ‘Pearl’ colorway wordt afgesloten door een witte midsole en doorzichtige outsole.

Nike Air Max 1 SD WMNS 'Pearl' - SNKRS Day 2020

DA4300-100 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 SNKRS app
Air Max 1 SNKRS app
Images by Nike

Release

De twee colorways voor de Air Max 1 komen uit op zaterdag 8 augustus via de Nike SNKRS app. Check de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.