Skip to content
Newsfeed

Nike toont officiële beelden Air Max 1 ‘Ice Cream’

1 juni 2023 07:45
Nike toont officiële beelden Air Max 1 ‘Ice Cream’

Speciaal om af te koelen tijdens de warme zomerdagen komt Nike met de Air Max 1 ‘Ice Cream’. De sneaker komt in een zomerse colorway. Er is nog geen officiële releasedatum bekend van de sneaker. Wel kunnen we de sneaker in de komende weken van 2023 verwachten.

De Nike Air Max 1 ‘Ice Cream’ heeft een welbekende colorway. In het verleden heeft het in Oregon gevestigde merk al meerdere silhouetten uitgebracht met hetzelfde kleurenpalet, waaronder de Air Force 1 en de Air Jordan 1 Mid. De Nike Air Max 1 ‘Ice Cream’ komt met een wit bovenwerk van mesh.

Roze accenten op de overlays geven de sneaker een zomerse look en matchen goed bij de vanille tinten. Op de tong en buitenzool komt de kleur turquoise naar voren. De witte middenzool komt met een roze Air unit. Kortom, een vrolijke mix van kleuren perfect voor de zomer.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend, maar naar verwachting wordt de Nike Air Max 1 ‘Ice Cream’ uitgebracht in de komende weken van 2023. Wil je op de hoogte blijven van releases als deze? Zorg er dan voor dat je onze Sneakerjagers release kalender bekijkt. Vergeet ook niet om ons Instagram-account te volgen voor leuke sneaker content.