Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Air Jordan 7 PE ‘Hare’

7 april 2020 16:44
Release Reminder: Air Jordan 7 PE ‘Hare’

2020 markeert al sinds het begin een uniek jaar voor Jordan Brand. Al sinds de start van dit jaar, wat alweer ruim 3 maanden geleden is, zijn ze druk bezig met het uitbrengen van nieuwe releases. Ze brengen onder anderen oude colorways en retro’s terug die we al enige tijd niet meer gezien hebben. Voor de volgende Jordan release gebruikt Jordan Brand e de Air Jordan 7, een model wat we de laatste tijd wel wat minder zien. Voor deze release gebruiken ze een pastelkleurig bovenwerk vol leuke details. Deze Air Jordan 7 PE ‘Hare’ past overigens ook nog perfect bij het komende paasweekend.

Air Jordan 7 PE ‘Hare | CT8528-002

Het bovenwerk van deze Air Jordan 7 PE ‘Hare’ is gemaakt van een harig materiaal. De kleuren dei ze gebruikt hebben liggen allemaal erg dicht bij elkaar en vallen allemaal onder het pastel pallet. Voor het grootste gedeelte van het bovenwerk hebben ze licht pastelgroen en pastel babyblauw gebruikt. We zien bij de heel pastel roze panelen in combinatie met wit en RGB-rood.

De sneaker staat gepland voor 8 april 2020 wat perfect voor het paasweekend is. Wil jij deze Air Jordan 7 PE ‘Hare’ nog dragen tijdens de paasbrunch? Cop ze dan donderdag 8 april om 09:00u bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. 

Voor een compleet overzicht van alle shops waar deze sneaker verkrijgbaar is check je de Sneakerjagers Releasekalender. Hier kun je ook de prijs en eventueel wat extra informatie over deze release vinden.

Air Jordan 7 PE 'Hare'

CT8528-002 · Prijs vanaf €223,-

Naar alle aanbieders
Hare
Hare

Hare