Skip to content
Upcoming

Release Reminder van de Air Jordan 6 Retro ‘Defining Moments’

17 april 2020 09:00
Release Reminder van de Air Jordan 6 Retro ‘Defining Moments’

Na een week langer moeten wachten is het aankomende zaterdag dan echt zo ver. Op zaterdag 18 april 2020 om 09:00u ’s ochtends zal Jordan Brand ons de Air Jordan 6 Retro ‘Defining Moments’ brengen en hier hebben we lang op moeten wachten.

Zoals we in ons eerdere blog lieten weten is deze colorway op de Air Jordan 6 niet nieuw. In 2006 zagen we de colorway ook al verschijnen op de sneaker die destijds onderdeel uitmaakte van een pack genaamd ‘Defining Moments Pack’. Ondertussen wordt de OG colorway voor veel geld doorverkocht op StockX. Ook daarom kunnen velen niet wachten op deze aankomende release.

Air Jordan 6 Retro ‘Defining Moments’ | CT4954-007

De sneaker is qua materialen erg sterk in elkaar gezet. Ook verschilt de look van deze Retro colorway weinig van de OG colorway die in 2006 werd uitgebracht. Als basis is er gekozen voor suède materiaal dat is verwerkt in een zwarte kleur. Op dit donkere, zwarte bovenwerk zijn er meerdere details te vinden die zijn verwerkt in een gouden kleur. Zo is de heel pull tab verwerkt in een gouden kleur en het Jumpman logo op de tong ook. Zodra we afzakken richting de midsole zien we hier ook nog wat gouden details langskomen. De outsole is verwerkt in een blauwe transparante kleur.

Op zaterdag 18 april 2020 is het dan eindelijk zo ver. Om 09:00u ’s ochtends zal de Air Jordan 6 releasen via Nike. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €200,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie en check hieronder de foto’s.


Air Jordan 6 Retro 'Defining Moments'

CT4954-007 · Prijs vanaf €314,-

Naar alle aanbieders
Air jordan 6 DMP
Images by Nike

The Turnover