Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 5 ‘Raging Bull’ komt terug in 2021

1 september 2020 18:00
De Air Jordan 5 ‘Raging Bull’ komt terug in 2021

De Air Jordan 5 krijgt in de aankomende maanden een paar mooie colorways erbij. Kijk bijvoorbeeld naar de ‘What The’ en ‘Oregon’ colorway. Nu zijn dit niet de enige colorways waar we ons op kunnen verheugen, want in 2021 komt mogelijk de Air Jordan 5 ‘Raging Bull’ colorway uit. Deze colorway is voor het laatst gezien in 2009.

De Air Jordan 5 werd voor het eerst gereleased in 1990. Bij de release van de sneaker kwam de Air Jordan 5 in vier verschillende colorways. Het silhouet is geïnspireerd door tweede wereldoorlog Mustang Fighter vliegtuigen. In 2000 kwam de Air Jordan 5 voor het eerst als Retro uit.

Air Jordan 5 ‘Fire Red’ 1990

Air Jordan 5 ‘Raging Bull’

Er zijn nog geen beelden van de 2020 versie van de sneaker, maar we kunnen ervan uitgaan dat hij nagenoeg identiek zal worden aan de 2009 release. Het bovenwerk is bijna geheel gemaakt van rood suede. Wit gaas is te vinden op de midfoot met de eyestays in het zwart. Natuurlijk beschikt de sneaker over een volledige 3M tong met het Jumpman logo in het zwart. Onder het bovenwerk zit een zwarte outsole met wit en rode details. De sneaker heeft als finishing touch een doorzichtige outsole.

De Air Jordan 5 ‘Raging Bull’ wordt verwacht in de zomer van 2021. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Sneakerjagers releaekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Air Jordan 5 'Raging Bull'
Air Jordan 5 'Raging Bull'
Air Jordan 5 'Raging Bull'
Images by Stadium Goods