Skip to content
Upcoming

DJ Khaled laat nieuwe Air Jordan 4 ‘Metallic’ colorways zien

27 maart 2020 20:24
DJ Khaled laat nieuwe Air Jordan 4 ‘Metallic’ colorways zien
Beluister dit Artikel

Soms vergeten we even dat 2020 niet alleen de verjaardag is van de Air Max 90. In een andere wereld, de basketbalwereld, is er namelijk ook een sneaker jarig. De Air Jordan 4 bestaat in 2020 namelijk óók 30 jaar. Het model kwam voor het eerst uit in 1990 en was het tweede Jordan model wat ontworpen was door de legendarische sneakerontwerper Tinker Hatfield. Een groot liefhebber van de Air Jordan 4 is de Amerikaanse DJ/rapper/producer DJ Khaled. Hij liet op zijn Snapchat drie verschillende Air Jordan 4 ‘Metallic’ colorways zien.

De Air Jordan 4 is door de jaren heen eigenlijk wel uitgegroeid tot een icoon. De sneaker behoort voor veel mensen in de top 5 favoriete modellen. Het model is perfect voor elke situatie en kan zowel casual als fashionable gedragen worden.

DJ Khaled, die bekend staat van zijn gigantische muziekcariere en sneakercollectie krijgt vaak early access op bepaalde sneakers. Meestal laat hij al een glimp van deze sneakers zien op zijn social medias, zoals Snapchat.

Als we kijken naar de sneakers die DJ Khaled dit keer laat zien, zien we hele strakke colorways. De zon begint steeds meer door de wolken heen te komen en hoe kan je daar beter op inspelen dan met Air Jordan 4’s? Deze drie colorways bestaan voornamelijk uit witte lederen bovenwerken met metallic details. In dit geval zien we oranje, rood en paarse metallic details.

Er is momenteel nog niks bevestigd van deze Air Jordan 4 metallic pack dus we hebben ook nog geen releasedatum. Meestal is Nike redelijk snel met het bevestigen van een release dus we verwachten binnenkort meer informatie te hebben van deze release.

Check in de tussentijd, zoals altijd, de Sneakerjagers releasekalender voor het laatste sneakernieuws en updates over de toekomstige releases.