Upcoming

De Air Jordan 4 ‘Desert Moss’ komt uit in 2021

16 oktober 2020 20:06
De Air Jordan 4 ‘Desert Moss’ komt uit in 2021

De Air Jordan 4 is samen met de Air Jordan 1 één van de populairste modellen van het Jordan Brand. Met de aankomende release van de Air Jordan 4 ‘Fire Red’ kunnen we ons ook al verheugen op een Air Jordan 4 die zal releasen in 2021. Het gaat om de ‘Desert Moss’ colorway die wel erg veel gelijkenissen heeft met de Travis Scott release.

De Air Jordan 4 werd voor het eerst gereleased in 1989 en was de twee Air Jordan die was ontworpen door Tinker Hatfield. Aan het begin van de release vonden mensen de sneaker erg lelijk, want in vergelijking met de Air Jordan 3 leek de Air Jordan 4 erg goedkoop. Na verloopt van tijd begonnen meer en meer mensen de sneaker mooi te vinden.

Air Jordan 4 ‘Desert Moss’ | DJ5718-300

Er zijn nog geen officiële beelden van de ‘Desert Moss’ colorway, maar wel een mockup. Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van suède en heeft de ‘Desert Moss’ colorway gekregen. Het Jumpan logo is in het wit geplaatst op de tong en hiel. Onder het bovenwerk zit een witte midsole gecombineerd met een zwarte outsole.

Een release datum is nog niet bekend voor de sneaker, maar kunnen we de Air Jordan 4 ‘Desert Moss’ ergens verwachten in 2021 bij Nike. Bekijk hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Union LA X Air Jordan 4 'Desert Moss'

DJ5718-300 · Prijs vanaf €373,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 'Desert Moss'

The Turnover