Skip to content
Upcoming

Air Jordan 4 College PE speciaal voor March Madness

5 maart 2019 12:12
Air Jordan 4 College PE speciaal voor March Madness

March Madness komt eraan en dat betekend voor veel college teams het moment om te schitteren. Voor veel spelers betekend dit ook dat ze zich goed te kijken kunnen spelen voor de NBA. Om de spelers er nog beter uit te laten zien komt Jordan Brand met speciale Air Jordan 4 College PE en een Why Not Zer0.2. College PE staat voor de zes universiteiten die gesponsord worden door Jordan Brand.

Georgetown

De Air Jordan 4 College PE voor de Universiteit van Georgetown heeft een grijs bovenwerk van suède. Net als alle andere Air Jordan 4’s heeft de PE voor Georgetown een icy outsole en een witte midsole. De mudguard is grijs met blauwe spikkels en is helemaal in het thema van de Georgetown Hoyas. Tenslotte staat op de tong het logo van de Hoyas.

Ditzelfde geldt voor de Air Jordan Why Not Zer0.2. Ook daar staat het logo van Georgetown op de tong. Het bovenwerk is wit gekleurd en heeft ook spikkels in de kleur van de universiteit. De donker blauwe outsole heeft dezelfde kleur als de spikkels op het bovenwerk.

Air Jordan 4 College PE

Marquette

De Marquette Air Jordan 4 College PE heeft een donkerblauw gekleurd bovenwerk. Het mooiste detail aan deze Jordan 4 is de donkerblauwe mudguard met zowel gele als lichtblauwe spikkels. Ditzelfde lichtblauw komt ook weer terug op de hak van de sneaker.

De Air Jordan Why Not Zer0.2 heeft dezelfde looks als die van Georgetown. Echter heeft deze van Marquette een lichtblauwe outsole en zijn de spikkels op het bovenwerk gekleurd in de kleuren van het team.

Air Jordan 4 College PE

Oklahoma

Van de zes College PE Jordan 4 sneakers springt die van Oklahoma er zeker het meest uit. Dit komt natuurlijk door het fel rode bovenwerk. Daarnaast heeft de sneaker witte spikkels en natuurlijk is het logo van de universiteit aanwezig op de tong.

De Air Jordan Why Not Zer0.2 sprint er iets minder uit. Het bovenwerk is, net als bij alle andere 5, wit gekleurd en heeft details in de kleuren van de school. Bij Oklahoma is dit natuurlijk rood.

Air Jordan 4 College PE

Florida

Ook hier is de sneaker gekeurd in de keuren van de universiteit. Het bovenwerk van de Florida PE is blauw gekleurd met oranje details.

De Why Not Zer0.2 heeft ook deze oranje details. Kijk bijvoorbeeld naar de outsole. Ook zitten er blauwe details op de sneakers zoals het Jumpman logo op de zijkant van de sneaker en de voering.

Air Jordan 4 College PE

UNC

UNC is misschien wel de school die het best bij Jordan Brand past. UNC is namelijk de universiteit waar Michael Jordan zelf gespeeld heeft. De sneaker heeft een bovenwerk in de bekende “UNC Blue” kleur met details van een iets fellere kleur blauw.

Ook de Why Not Zer0.2 heeft deze kleur blauw. Het bovenwerk is echter dezelfde kleur als alle andere Why Not Zer0.2 PE’s.

Air Jordan 4 College PE

Michigan

De Air Jordan 4 College PE voor Michigan heeft een donkerblauw bovenwerk met gele details. Zo zijn de spikkels op de mudguard geel gekleurd. Net als het logo van Michigan op de tong.

De Why Not Zer0.2 heeft een outsole in dezelfde kleur geel. Ook de spikkels op het witte bovenwerk hebben deze gele kleur.

Air Jordan 4 College PE

Helaas zullen deze Air Jordan College PE’s nooit verkocht worden aan het grote publiek. Alleen de spelers van deze grote universiteiten in Amerika zullen de kans krijgen om te spelen in deze Players Exclusive Jordans. Benieuwd naar de teams? March Madness, het grootste college basketbal evenement van Amerika, begint 21 maart.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


The Turnover