Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Air Jordan 3 WMNS ‘Laser Orange’

20 augustus 2020 16:26
Release Reminder: Air Jordan 3 WMNS ‘Laser Orange’

Sinds mei wachten we al op deze release en morgen, 21 augustus 2020, is het dan eindelijk zo ver. De Air Jordan 3 dropt voor WMNS in een ‘Laser Orange’ colorway om 09:00u ’s ochtends.

In 2020 hebben we al meerdere colorways gezien op de Air Jordan 3. Zo werd laatst de ‘Fire Red’ colorway verwerkt op een denim versie van de Air Jordan 3. Een aantal maanden geleden verscheen ook de ‘Blue Cement’ colorway die erg gewild was. Nu is het de beurt aan de gewilde ‘Laser Orange’ colorway!

Air Jordan 3 WMNS ‘Laser Orange’ | CK9246-108

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van getrommeld leer en is verwerkt in een witte kleur. Het wordt afgewerkt met de klassieke en kenmerkende Elephant print. Deze is terug te vinden op zowel de mudguard als de hiel. Verder is er een Laser Orange jumpman logo te vinden op de tong en is er verdere Jordan branding te vinden op de hiel. Verder zijn de eyestays op de voorvoet ook verwerkt in een laser orange kleur. Als we afzakken naar de midsole zien we opnieuw de oranje kleur terug komen op de achterkant, terwijl de rest wit van kleur is. De outsole is verwerkt in een grijze kleur.

Morgen, 21 augustus 2020, zal de sneaker droppen via Nike en verschillende retailers. Bekijk onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview. Scroll naar beneden voor afbeeldingen van de sneaker.

Air Jordan 3 WMNS 'Laser Orange'

CK9246-108 · Prijs vanaf €164,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 3 WMNS
Air Jordan 3 WMNS
Air Jordan 3 WMNS
Images by Asphaltgold