Skip to content
Upcoming

Release Reminder van de Air Jordan 3 ‘Blue Cement’

24 juni 2020 15:58
Release Reminder van de Air Jordan 3 ‘Blue Cement’

In 2020 hebben we al enkele colorways op de Air Jordan 3 voorbij zien komen. Zoals de Fire Red, UNC en binnenkort komt ook nog de ‘Laser Orange’ colorway, maar over deze colorways gaan we het nu niet hebben. Nu is het tijd om jou te helpen herinneren aan de release van de Air Jordan 3 ‘Blue Cement’. Deze zal namelijk vanaf donderdag 25 juni 2020 verkrijgbaar zijn via Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers.

De Air Jordan 3 ontstond in 1988 door niemand minder dan Tinker Hatfield. Dit was het jaar dat Michael Jordan van plan was om Nike te verlaten, maar dit model veranderde zijn gedachte volledig. Dit kwam namelijk, omdat er een zichtbare Air Unit in de hak te zien was.

Air Jordan 3 ‘Blue Cement’ | CT8532-400

Het bovenwerk van de Air Jordan 3 ‘Blue Cement’ is vrijwel volledig verwerkt in tumbled leer. Dit materiaal is vervolgens verwerkt in blauw materiaal. De mudguard en de hiel hebben een opvallende print gekregen, namelijk een olifanten print. Deze print hebben we al vaker gezien en op deze Air Jordan 3 matched deze print perfect met de grijze tong. Verder beschikt de sneaker over zwarte veters en een blauw Jumpman logo op de tong.

Op donderdag 25 juni 2020 zal de sneaker releasen via Nike.com en diverse geselecteerde retailers om 09:00 uur. Scroll naar beneden voor foto’s en check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview.


Air Jordan 3 Retro 'Varsity Royal'

CT8532-400 · Prijs vanaf €199,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 3 'Varsity Royal'
Air Jordan 3 'Varsity Royal'
Air Jordan 3 'Varsity Royal'