Upcoming

Air Jordan 11 Low ‘Concord Bred’ komt er voor het hele gezin!

19 mei 2020 17:13
Air Jordan 11 Low ‘Concord Bred’ komt er voor het hele gezin!

Er staat ons behoorlijk wat te wachten aankomende zaterdag 23 mei namens Air Jordan! Er gingen wat geruchten rond dat het paar al eerder, in april zou droppen maar niks is minder waar. En de vertraging was de moeite waard, we hebben het natuurlijk over de Air Jordan 11 Low ‘Concord Bred’! Het merk heeft ons verrast want het paar zal er komen voor iedereen, dus het hele gezin! De Jordan 11 Bred Retro diende als de grootste lancering van Nike in de geschiedenis. Zou er met de aankomende drop verandering komen?

De Air Jordan 11 maakte origineel zijn debuut in 1995, en is één van de populaire sneakers uit de Air Jordan reeks. Het is ook de favoriete sneaker van de ontwerper. Het paar is ontzettend vaak released na zijn officiële debuut en het is er echt eentje voor in de boeken.

Air Jordan 11 Low ‘Concord Bred’ | AV2187-160

Nog heel even wachten, maar voor nu kunnen we ons heerlijk voorbereiden op het prachtige paar. Natuurlijk heeft de bovenste helft het ying yang kleurenschema gekregen van het debuut van het model uit 1995. Dit is met uitzondering van branding voor de heren, de basisschool sneakers en de kleuter sneakers. Onder de voeten, tussenzolen en hun semi-doorschijnende loopvlak kiezen ze voor een wit en echt rood arrangement. Dit is natuurlijk geïnspireerd en geworteld uit de uniformen van de Chicago Bulls waar Michael Jordan in speelde.

Release info

De heerlijke ‘Concord Bred’ zal eindelijk droppen! Zaterdag 23 mei 2020 is het eindelijk zo ver, dan zullen ze bij Nike en Nike retailers verkrijgbaar zijn. Natuurlijk zullen de prijzen verschillen per paar (Baby, kids, oudere kids en volwassen) maar prijzen zullen vanaf €55,- gaan. Hier wil je echt op tijd bij zijn! Dat wordt dus vroeg opstaan, om 09:00 uur staan ze online. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Air Jordan 11 Low 'Concord Bred'

AV2187-160 · Prijs vanaf €270,-

Naar alle aanbieders
Images by: Snipes
The Turnover