Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Zoom geïnspireerd door League of Legends

2 september 2020 17:26
Air Jordan 1 Zoom geïnspireerd door League of Legends

Een nieuwe Air Jordan 1 High is onderweg! Deze Air Jordan 1 Zoom is geïnspireerd door de game League of Legends en is dan ook een samenwerking. De game is al snel gegroeid tot één van de grootste games in de e-sport-wereld. Dit jaar brengt Jordan een nieuwe sneaker uit, geïnspireerd op de trofee van het League of Legends Kampioenschap 2020.

Het computerspel League of Legends is uitgebracht in 2009 door Riot Games. In 2016 had het spel meer dan 100 miljoen spelers per maand. Elk jaar worden door de beste spelers een kampioenschap gehouden. In de finale is een groot bedrag en trofee te winnen. Dit wordt de eerste keer dat Jordan brand samenwerkt met deze game.

League of Legends x Air Jordan 1 Zoom ‘2020 World Championship’

De Jordan 1 heeft een blauw/paarse gloed over de schoen en de Swoosh. De toebox is van hetzelfde materiaal in de kleur grijs. De katoenen veters zijn blauw van kleur. We verwachten meer informatie en foto’s zodra de kampioenschappen van 2020 zijn begonnen.

Vanaf wanneer deze sneaker te koop is weten we, jammer genoeg, nog niet. Neem een kijkje in onze release kalender en volg ons op social media, zo mis je nooit een release.

Image by J23 App