Skip to content
Upcoming

Foto’s duiken op van de Air Jordan 1 Zoom CMFT ‘PSG’

23 december 2020 17:36
Foto’s duiken op van de Air Jordan 1 Zoom CMFT ‘PSG’

PSG x Jordan Brand zetten hun succesvolle samenwerking voort. In juni kwamen de eerste geruchten al naar buiten van de collab tussen Paris Saint-Germain en Jordan Brand. Samen hebben zij een heerlijke colorway neergezet op de Air Jordan 1 Zoom CMFT, genaamd ‘PSG’. Hier zijn nu duidelijke in-hand foto’s van verschenen.

Het afgelopen jaar was vrij rustig als we terugkijken op het aantal releases dat PSG in samenwerking met Jordan Brand heeft uitgebracht. Wel hebben we in oktober de cleane Air Jordan 4 in ontvangst mogen nemen. Deze sneaker was vrij populair en is inmiddels overal sold out. Wel is het nog mogelijk om een paartje te scoren via StockX waar je iets meer betaald dan de retail prijs. Verder verscheen er ook nog een bijpassende kledingcollectie. Ook in de eerste maanden van 2020 dook er een interessante collectie op.

De Air Jordan 1 Zoom beschikt, zoals de naam al verklapt, over Nike’s Zoom technologie. Deze technologie beschikt over een innovatief en explosief dempingssysteem dat is ontworpen voor snelheid en behendigheid. Dankzij perslucht en strakke, uitgerekte vezels die schokken absorberen is het mogelijk om snelle en onverwachte bewegingen te maken. Ook zorgt de technologie ervoor dat je minder last hebt van spieren, gewrichten en pezen.

Air Jordan 1 Zoom CMFT ‘PSG’

Voor de eerste keer werken de twee samen op het Air Jordan 1 Zoom CMFT model. Bij het Air Jordan 1 Zoom CMFT model staat comfort op #1. Als basis is er gekozen voor een off-white kleur, gemaakt van suède. Rondom de enkel is er een paarse kleur te vinden op de gedeconstrueerde kraag. Verder vinden zwarte overlays hun weg naar de voorvoet, de hiel en het vetersysteem. Wat een mooi detail is op de sneaker, is de olie kleurige kleur op branding. Zo hebben de Swooshes op de zijkanten een olie kleur, maar ook het Air Wings logo en de PSG branding op de hak. Als we onze focus naar beneden verplaatsen zien we een Air midsole in een volledig witte kleur. Dit biedt niet alleen optimale demping op het basketbalveld, maar ook gewoon op straat.

Een officiële releasedatum voor de Air Jordan 1 Zoom CMFT ‘PSG’ is tot dusver nog niet bekend gemaakt, maar hij zal in de eerste van 2021 verschijnen! Houd tot die tijd onze releasekalender daily in de gaten voor de aankomende releases. Scroll naar beneden voor de eerste in-hand foto’s van de sneaker.


Air Jordan 1 Zoom CMFT
Air Jordan 1 Zoom CMFT
Air Jordan 1 Zoom CMFT

Images by: ryivibes