Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Mid krijgt een nieuwe colorway!

18 januari 2020 16:00
Air Jordan 1 Mid krijgt een nieuwe colorway!

Jordan Brand komt met een nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Mid. Met enorm veel releases en samenwerkingen is de sneaker op dit moment misschien wel een van de meest gewilde sneakers. Met al een hoop eerder verschenen colorways, komt er nu een lichtroze variant uit van de Air Jordan 1.

Air Jordan is het merk voor onder andere basketbal schoenen. Hiernaast hebben zij ook nog kleding. Air Jordan wordt geproduceerd door Nike. De sneaker werd oorspronkelijk bijna 30 jaar geleden gemaakt samen met de basketballer Michael Jordan, na een jaar waren de schoenen voor iedereen verkrijgbaar. In de tussen tijd zijn naast de Air Jordan 1 nog een hoop andere modellen uitgekomen.

Closer Look

De sneaker wordt dit keer in een lichtroze jasje gehesen. Ondanks dat er al verschillende roze Jordan’s zijn verschenen is dit weer totaal iets anders. De sneaker heeft tevens zwarte details zoals de Swoosh en de veters. De mudguard, de lace panels en de heel van de sneaker zullen roze worden.

Er is nog geen datum bekend waarop de Air Jordan 1 Mid ‘Pink’ zal verschijnen. Verdere details zoals de prijs zijn ook nog niet bekend. Wel zullen er in de komende weken nog een hele hoop Air Jordan’s voorbij zien komen! Houd daarom Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws!


Air Jordan 1 Mid GS 'Pink'

555112-603 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date