Skip to content
Where to Cop

Air Jordan 1 Mid dropt heerlijke colorway voor dames

6 juni 2020 12:07
Air Jordan 1 Mid dropt heerlijke colorway voor dames

Air Jordan 1 zijn hotter dan ooit en ook de Mids vallen in de smaak en daar speelt het Jordan brand goed op in. Er staan namelijk al wat behoorlijk colorways te wachten die staan te popelen om uit te komen. En nu hebben ze er nog ééntje bij toegevoegd, de heerlijke ‘Barely Orange’ colorway. Deze heeft ontzettend veel kenmerken en komt voor de meeste ook wel op zeer bekende wijze aan. Het paar heeft namelijk wat weg van de Air Jordan 1 ‘Fossil’.

Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Barely Orange’ | BQ6472-800

Ook al heeft deze heerlijke colorway wat weg van de ‘Fossil’, toch zijn ze wel anders van elkaar. Zo is dit paar veel lichter en helderder. Met een pasteloranje die de zwarte, witte en zeilondertonen naar boven haalt. De laatste komt hier aan op het middenpaneel en op de veters. Dit terwijl zwarte blokkering vormen op de tong, voering, kraag en de swoosh. Ook kunnen we de vleugels en de tenen niet vergeten. Onder de voeten vind je een schone witte tussenzool met een ‘Barely Orange’ rubberen buitenzool. Voor de branding is er gekozen om deze te benadrukken met zwarte kleuren.

Release info

Nog heel even wachten want helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven. Wel verwachten we het paar in 2020, in de zomer. Meestal bij dit soort paren, zullen ze uit het niets online staan. Dus voor je het weet zullen ze online staan! Wees wel op je hoede, want ze zullen behoorlijk hard gaan. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers en releases.

Update 28/07/2022: Het paar is uitgebracht in oktober 2020 en kan in de wederverkoop worden gekocht voor ongeveer €250.

AJ1 Barely Orange
Air Jordan 1 Barely Orange
Air Jordan 1 Mid Barely Orange
Nike

Jordan 1 Mid Barely Orange (W)

BQ6472-800 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders