Skip to content
Upcoming

Een nieuwe Air Jordan 1 Low met een kleurrijke Swoosh is opgedoken

3 februari 2020 15:00
Een nieuwe Air Jordan 1 Low met een kleurrijke Swoosh is opgedoken

Tegenwoordig ligt de focus van Jordan Brand niet alleen op de populaire AJ 1 High, maar ook op de Mid en de Low. Zo zagen we al meerdere colorways langskomen op het Air Jordan 1 Low model en nu is er weer een nieuwe colorway opgedoken. Dit keer is het een minimalistische colorway met een kleurrijke Swoosh.

In 1985 debuteerde de AJ 1 Low naast de Air Jordan 1 High als eerste low top signature sneaker die ontwikkeld was door Nike voor Michael Jordan. Niemand minder dan Peter Moore heeft de sneaker ontworpen. Hij liet zich inspireren door het eenvoudige Dunk model. De AJ 1 Low werdt uitgebracht in verschillende colorways die een afspiegeling waren van High-releases, zoals de Bulls colorway. In het jaar 2000 kwam de sneaker terug in verschillende retro colorways.

Air Jordan 1 Low ‘White/Multicolor’ | CW7050-001

Het zal je gelijk opvallen dat de sneaker volledig wit van kleur is, behalve de Swooshes. Het bovenwerk is gemaakt van leer, terwijl er onder het bovenwerk een rubberen zool loopt. Als we naar de Swooshes kijken zien we vier verschillende kleuren. Zo zien we op de buitenkanten de kleuren neon blauw en roze, terwijl de Swooshes op de binnenkant neon groen en oranje gekleurd zijn. Natuurlijk is het kenmerkende Jumpman logo op de tong te vinden en het Air Wings logo achterop de hak.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend voor deze minimalistische AJ 1 Low, maar houd zeker onze Releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de nieuwe colorway.


Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low
Images by nikelab.jp