Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Low dropt een kleurrijke colorway voor kids

2 april 2020 09:37
Air Jordan 1 Low dropt een kleurrijke colorway voor kids

Er is weer een te gekke nieuwe colorway op de Air Jordan 1 Low en die vind je terug op het lage model. Dit keer zijn de kids aan de beurt! Met nogal gedurfde details van het nieuwe paar kan je jouw ogen er niet van af houden. Er is helaas nog geen releasedatum vrijgegeven maar die zal snel volgen in de komende maanden. Je kan ze dan natuurlijk vinden op Nike en Nike retailers, hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder!

Air Jordan 1 Low Multi | CV9548-100

Hij is er weer, dit keer met een exclusieve kleurencombinatie. De bovenkant heeft een mooie witte basis die van glad leer bezit. De stiksels, veters en aangrenzende elementen blijven ook onaangetast. Zelfs de swoosh over het profiel is niet aangeraakt, zodat de levendige kleuren niet overheersen. Die zijn terug te vinden op de tussenzolen. Boordevol infrarood, paars, aqua en volt, voegt de onderkant punch toe naast bijpassende “23” prints langs de veterlus van de tong. In 1985 kwam de legendarische Air Jordan 1 voor het eerst uit, hij kwam voor veel mensen niet gelijk aan en dat duurde ook eventjes. Michael Jordan droeg het model in eerste instantie zelf en droeg dit ook met trots, toch miste er hier en daar wat waardoor hij niet helemaal tevreden was. Het resultaat hiervan was een complete serie aan modellen. Ze zijn nu niet meer weg te denken en mensen dragen het nu zeker weten met 100% trots en dat begrijpen wij maar als te goed.

Release info

Er is helaas genoeg nog geen releasedatum vrijgegeven van de Air Jordan 1 Low, maar die zal snel volgen in de komende maanden. Het kleurrijke paartje voor de kids zal droppen en kan al vanaf 75,- van jou zijn. Je kan ze verwachten bij Nike en Nike retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Air Jordan 1 Low GS

CV9548-100 · Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike