Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High Zoom komt in een ‘Crater’ colorway

24 augustus 2020 19:19
De Air Jordan 1 High Zoom komt in een ‘Crater’ colorway

De Air Jordan 1 High is een populaire sneaker en is ook al meerdere malen gebruikt met de Zoom technologie. Nu is er opnieuw een colorway opgedoken voor de Air Jordan 1 High Zoom, namelijk in een ‘Crater’ colorway.

Nike’s Zoom technologie is een innovatief en explosief dempingssysteem dat is ontworpen voor snelheid en behendigheid. De technologie maakt gebruik van perslucht en strak uitgerekte vezels om schokken te absorberen en vervolgens terug te klikken voor snelle bewegingen en minder belasting van spieren, gewrichten en pezen.

Air Jordan 1 High Zoom ‘Crater’ | CW2414-001

De Air Jordan 1 Zoom Air High beschikt over een bovenwerk dat samengesteld is van synthetisch suède. Ook is er gerecycled polyester verwerkt op het bovenwerk, deze ‘Crater’ stof gaan we steeds vaker zien. Enkele stiksels op de hiel en op de tong onderbreken het gedempte kleurenpalet van de sneaker. Bijbehorende Zoom logo’s, zichtbare schuimkragen en de tongvoering beschikken over lichtgrijze en beige kleuren. Wat het meest opvallende aan deze sneaker is, is toch wel de zool. Het is namelijk van gespikkeld Nike grindrubber dat is verwerkt in de schuimen outsole.

De Air Jordan 1 High Zoom Air ‘Crater’ zal op vrijdag 28 augustus uitkomen bij onder andere Solebox. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor afbeeldingen van de sneaker.

Air Jordan 1 High Zoom Crater 'Black'

CW2414-001 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders
1 High Zoom Crater
1 High Zoom Crater
1 High Zoom Crater
Images by Nike