Upcoming

Air Jordan 1 High OG komt in 2020 in een nieuwe colorway voor dames

9 oktober 2019 11:00
Air Jordan 1 High OG komt in 2020 in een nieuwe colorway voor dames

Er is een nieuwe colorway onderweg voor de vrouwelijke fans van de Air Jordan 1 High. De nieuwe colorway, genaamd ‘White Aurora’ zal volgens geruchten onderdeel uitmaken van Jordan Brand’s SS20 collectie.

Je zou misschien wel kunnen zeggen dat Michael Jordan het ontstaan van basketbal was zoals we de sport vandaag de dag kennen. Gedurende Jordan zijn legendarische carrière overwon hij vele hindernissen en hij was niet te stoppen. Ook definieerde Jordan opnieuw het creatieve potentieel van de game. Dit deed hij door de connectie van basketbal en stijl sterker te maken.

Net als Jordan zelf, arriveerde zijn gelijknamige sneaker met veel succes. Een zwart/rode colorway schond het uniforme beleid van de NBA en hij kreeg een boze brief van de competitiefunctionarissen. Ook kreeg Jordan elke keer dat hij de gelijknamige sneaker droeg een boete van $5.000,-. Door zijn bijzondere en brutale look werd de Air Jordan lijn geboren.

Air Jordan 1 High OG ‘White Aurora’ | CD0461-100

Helaas zijn er nog geen officiële foto’s naar buiten gekomen van de colorway die in 2020 zal uitkomen. Wel is er dankzij photoshop rendering een mock-up gemaakt, waardoor we een soort first look met jullie kunnen delen van hoe de sneaker er ongeveer uit komt te zien.

De upper is gemaakt van patent leather in een wit, aurora en zwart kleurschema. Als basis is er gebruik gemaakt van wit leer met overlays van patent leather in een aurora kleur. Vervolgens is de sneaker gecontrasteerd door middel van zwarte veters, tong, Swooshes en een zwarte ankle portion.

Verder is er nog weinig informatie bekend over de sneaker. Volgens geruchten komt de colorway uit in de zomer van 2020. Houd goed onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Bekijk hieronder een foto van de mock-up.


White Aurora
Image by @zsneakerheadz

The Turnover