Skip to content
Upcoming

Aankomende zaterdag 4 april 2020 released de Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple’

3 april 2020 08:46
Aankomende zaterdag 4 april 2020 released de Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple’

Op zaterdag 4 april 2020 releasen er aardig wat sneakers. Zo ook de Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple’ en wij willen jou er even aan herinneren dat dit een release is die je eigenlijk niet wil missen!

De Air Jordan 1 is misschien wel het populairste model van Jordan Brand momenteel en dat is vrij duidelijk. Elke Air Jordan 1 High die dropt is binnen no-time uitverkocht en dat zal ongetwijfeld ook met deze colorway gebeuren. Toen de sneaker debuteerde sloeg hij niet direct aan bij iedereen. Ook Michael Jordan zelf was niet helemaal te spreken over het model. Met de tijd verschenen er steeds meer colorways en ondertussen is de sneaker een groot icoon in de sneakerwereld. Ook worden meerdere colorways voor duizenden euro’s doorverkocht aan verzamelaars.

Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple | 555088-500

Al een langere tijd wachten we op deze prachtige colorway en hij is ook nog eens perfect voor het heerlijke weer wat er aan komt. Ook is de sneaker goed te matchen met andere kledingstukken die bijvoorbeeld over een paarse kleur beschikken.

Het bovenwerk is gemaakt van leer en als basis is er gekozen voor een witte kleur. Hierop zijn overlays geplaatst van paarse en zwarte kleuren. Zo hebben de Swoosh, de veters, het Air Wings logo en de enkel een zwarte kleur gekregen. Rondom de witte toebox is een paarse mudguard te vinden die overloopt in paarse eyestays. Vanuit de eyestays reist de paarse kleur verder tot aan de hiel. Onder het driekleurige bovenwerk is een witte midsole bevestigd met hieronder een paarse outsole.

Net als een aantal andere sneakers zal de Air Jordan 1 High OG ‘Court Purple’ releasen bij verschillende retailers om 09:00u ’s ochtends. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €160,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Air Jordan 1 High OG 'Court Purple' - SNKRS DAY Exclusive Access

555088-500 · Prijs vanaf €340,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High OG
Air Jordan 1 High OG
Images by Nike

The Turnover