Skip to content
Upcoming

‘Natural Grey’ op de Air Jordan 1 High, mogelijk in 2021

28 mei 2020 16:58
‘Natural Grey’ op de Air Jordan 1 High, mogelijk in 2021

Als het iets is waar Nike goed in is dan is het wel luisteren naar zijn target audience. Momenteel zijn modellen als de Air Max 90, Dunk Low en de Air Jordan 1 High poplairder dan ooit. De reactie van Nike? Het terugbrengen van de oude colorways en nieuwe collabs. Tot nu to werpt deze tactiek zijn vruchten meer dan af! Momenteel gaat er een nieuwe leak rond, namelijk het feit dat de Air Jordan 1 ‘Natural Grey’ uit 1985 weer terug gaat keren in 2021.

De Air Jordan 1 ‘Natural Grey’ was een van de eerste colorways die Nike en Michael Jordan van de Air Jordan 1 in 1985 op de markt zetten. Het model is een vrij simpele colorway en bestaat eigenlijk uit twee kleuren: zilver en wit.

Zoals we gewend zijn van de 1985 releases is het bovenwerk van deze sneaker uitgevoerd in het leer. Het grootste gedeelte van het bovenwerk is wit maar de swoosh, het wings logo en de outsole zijn zilverkleurig gemaakt. Dit geeft de sneaker gewoon net dat stukje perfectie die we gewend zijn van de Air Jordan 1.

Aangezien het nog niet zeker is of de sneakers ook daadwerkelijk zullen uitkomen kunnen we nog geen releasedatum bevestigen. Houdt de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor mogelijke updates en meer informatie over deze release. Check in de tussentijd deze foto’s van de originele 1985 Air Jordan 1 High ‘Natural Grey’.

'Natural Grey'
'Natural Grey'