Skip to content
Upcoming

Nieuwe Air Jordan 1 Cargo komt in het zwart

18 mei 2019 10:21
Nieuwe Air Jordan 1 Cargo komt in het zwart

Een maand geleden introduceerde Jordan een nieuw model, genaamd de Air Jordan 1 Cargo. Toen brachten zij een witte colorway uit en nu is er een zwarte colorway onderweg. De AJ 1 Cargo beschikt over allerlei lagen die over elkaar heen lopen. De ontwerpers van het nieuwe model hebben hun inspiraties gehaald uit reizen en vliegen.

Air Jordan 1 Cargo “Black”

AJ1 Cargo’s nieuwste colorway behoudt de kenmerkende, kruisende lagen op de zijkanten. Door middel van de overlappende lagen zie je de witte Swoosh amper. Op de tong en op de veters zitten kleine oranje details. De upper is gemaakt van leer en textiel, dit zorgt voor een enorm licht en comfortabel gevoel. Op de tong zit een kliksluiting en deze is geïnspireerd op een bagagelabel. Ook de rubberen zool beschikt over een witte kleur. Op de enkel aan de binnenkant staat in witte letters “Inspired by greatness designed for flight”.

In Amerika is de nieuwe colorway al uitgekomen. Wanneer de colorway in Europa zal uitkomen is nog niet bekend, maar wij verwachten dat hij binnenkort verkrijgbaar zal zijn via nike.nl. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


Air Jordan 1 Cargo
Air Jordan 1 Cargo
Images by Nike

Air Jordan 1 High Cargo 'Black'

CD6757-001 · Prijs vanaf €230,-

Naar alle aanbieders