Upcoming

De Nike Air Force 1 Craft krijgt een ‘Snakeskin’ make over

29 januari 2021 17:08
De Nike Air Force 1 Craft krijgt een ‘Snakeskin’ make over

Vorig jaar zagen we de eerste colorway uitkomen van de Nike Air Force 1 Craft. Deze vernieuwde Air Force 1 beschikt over hoogwaardige materialen. Zoals de meeste weten is de kwaliteit van de Air Force 1 ’07 soms wat wisselend. Nu krijgt de Nike Air Force 1 Craft een ‘Snakeskin’ make-over.

Het is verfrissend om nieuwe variaties van de Air Force 1 te zien. Ook al is de classic white Air Force 1 bij vele nog steeds favoriet, een opfrisser kan soms geen kwaad. Zo zagen we laatst de release van de Air Force 1 ‘Pine Green’. Dit was gewoon je gebruikelijke Air Force 1, alleen was alle stitching op het bovenwerk groen. Ook zagen we laatst de release van de Air Force 1 ‘Desert’. Deze sneaker was voor een groot deel gemaakt van gerecycled materiaal en behoord zo tot het Nike Move-to-Zero project. Beide sneaker zijn nog steeds verkrijgbaar bij verschillende retailers.

Nike Air Force 1 Craft ‘Snakeskin’ | CU4865-100

De sneaker lijkt enorm veel op de klassieke witte Air Force 1, alleen beschikt dit paartje over premium materialen. Het bovenwerk is voor een groot deel gemaakt van getrommeld leer. Snakeskin leer wordt gebruikt op de de Swoosh en hiel tab. Het Nike Air Force 1 logo is geplaatst op de tong en insole van de sneaker. Het logo op de hiel patch is weg gelaten, maar hangt er wel een lipje aan met daarop het Nike Air Force logo. De Air Force 1 deubré aan de voorkant van de veters is goud gekleurd en bied zo nog een beetje contrast aan het volledig witte bovenwerk. Onder het bovenwerk zit een witte mid- en outsole om zo de sneaker af te ronden.

De releasedatum is helaas nog niet bekend gemaakt voor de Air Force 1 Craft ‘Snakeskin’, maar kunnen de sneaker ergens in de aankomende weken verwachten bij Nike. Houd onze releasekalender in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van de laatste sneaker releases. Check hieronder de afbeeldingen.


Air Force 1 Craft 'Snakeskin'
Air Force 1 Craft 'Snakeskin'
Air Force 1 Craft 'Snakeskin'
Air Force 1 Craft 'Snakeskin'
Images by Nike
The Turnover