Upcoming

Aimé Leon Dore X New Balance krijgt drie verschillende colorways

4 maart 2020 12:00
Aimé Leon Dore X New Balance krijgt drie verschillende colorways

Aimé Leon Dore komt met een te gekke samenwerking met New Balance. De drie verschillende colorways zullen op de New Balance 827 Abzorb verschijnen. De samenwerking tussen Aimé Leon Dore en New balance heeft drie colorways en zullen naar verwachting verschijnen in mei 2020. Dit is natuurlijk perfect voor de zomer, want deze kleuren komen dan helemaal tot hun recht.

Aimé Leon Dore is in 2014 opgericht in Queens, New York. Het merk verkoopt items voor zowel lifestyle als sport. De meeste ontwerpen zijn eenvoudig maar stralen toch iets krachtigs uit. ALD creëert tijdloze items die toch uniek zijn. Naast deze samenwerking kent het toffe merk nog meer samenwerkingen met onder andere een eerdere collab met New Balance, Nike en Woolrich.

New Balance heeft een groot aanbod sneakers, hier staan zij dan ook om bekend. Daarnaast verkoopt het merk ook kleding. In 1906 werd NB opgericht door een Engelse immigrant die het belangrijk vond om voetproblemen te verhelpen. Vanaf 1940 produceerde dit merk sportschoenen, de sneakers hebben oplopende nummers als naam. NB heeft veel verschillende modellen sneakers die in veel colorways zijn verschenen. Ook heeft het merk verschillende samenwerkingen gekend.

Aimé Leon Dore X New Balance | Closer Look

De New Balance 827 Abzorb zal verschijnen in drie verschillende colorways. Een rode, een gele en een witte variant. Alle drie de colorways hebben dezelfde details zoals de veter lussen en de heel. De overlays zorgen voor de drie verschillende colorways. De zool en de veters zullen wit worden. Verder bestaat het bovenwerk van de sneaker uit mesh.

Tot nu toe is de sneaker alleen beschikbaar voor de mensen die een mail direct van Aimé Leon Dore hebben ontvangen. Voor de officiële release is nog geen datum bekend. De prijs zal naar verwachting rond de €150,- liggen. Houd de releasekalender en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws en natuurlijk van deze geweldige samenwerking.

The Turnover