Skip to content
Newsfeed

Aimé Leon Dore lanceert FW21 ‘World’s Borough’ campagne

10 september 2021 16:07
Aimé Leon Dore lanceert FW21 ‘World’s Borough’ campagne

Eerder in de zomer van 2021 lanceerde Aimé Leon Dore verschillende FW21 campagne video’s die waren opgenomen in Griekenland. In de video’s kregen we een glimps van de nieuwe collectie voor de herfst en winter. De lookbook beelden zijn nu gelanceerd met bijzondere en inclusieve modellen.

Teddy Santis, de oprichter van ALD, hecht veel waarde aan de plekken waar hij vandaan komt. In de video’s zagen we de lokale bevolking van Griekenland als modellen. In de lookbook beelden zien we de lokale bevolking uit Queens, New York. Santis is hier opgegroeid.

Als je door de beelden scrolt zie je onder andere leden van de brandweer, verschillende professionele atleten en modellen die ook zijn opgegroeid in Queens. Op deze manier maakt Aimé Leon Dore de modewereld inclusiever en toegankelijker voor iedereen die aspiraties heeft in deze industrie.

De nieuwe collectie wordt gestyled met een hoop New Balance sneakers. Het iconische 550 model zien we terugkomen, maar of deze een restock krijgt is nog niet zeker. Een ander silhouet dat voorbij komt is de 993 in twee verschillende colorways. Een ‘Beef & Broccoli’ kleurenschema en een blauw met crème kleurenschema.

De eerste drop van de Aimé Leon Dore FW21 collectie is verkrijgbaar via hun website. Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de New Balance samenwerking? Volg ons dan op Instagram en houd de releasekalender goed in de gaten.

Aimé Leon Dore FW21
Aimé Leon Dore FW21
Aimé Leon Dore FW21
Aimé Leon Dore FW21
Aimé Leon Dore FW21
Aimé Leon Dore FW21