Skip to content
Staff Picks

AFEW x Sneakerjagers kortingscode apparel

9 november 2021 23:59
AFEW x Sneakerjagers kortingscode apparel

Sneakerjagers komt met een exclusieve kortingscode voor AFEW. Op 10 en 11 november 2021 kun je profiteren van 20% korting op apparel. Reken jouw volgende aankoop af met kortingscode SNEAKERJAGERS20.

AFEW x Sneakerjagers kortingscode

AFEW heeft een exclusieve kortingscode voor alle apparel. Hieronder vallen ook sale items. AFEW is een online sneakerwinkel en heeft een ruim aanbod aan sneakers, accessoires en kleding items. Shop jouw volgende winteritems met korting bij AFEW en neem een kijkje naar onze favoriete picks.

AFEW Goods Made By Cuture sweater

Als eerste hebben we deze kobalt kleurige sweater. De trui heeft op de borst het merk AFEW Goods gedrukt en ook in de nek is een print te zien. De sweater is gemaakt van 100% organic katoen en heeft een wijde fit.

AFEW Goods Made By Culture sweater
AFEW Goods Made By Culture €85 €68
AFEW Goods Made By Culture sweater

Atone Violin Reaper Cap ‘OFFWHITE’

Deze AFEW x Atone Violin cap heeft een opvallende opdruk gekregen. Op de voorkant van de kap is een skelet gedrukt die de viool speelt. De pet combineert de kleuren off-white, groen en geel. De cap is verstelbaar en komt in een one size fits all. Ook op de achterkant van de cap is een opdruk gestikt.

Afew Goods x Atone Violin cap
AFEW Goods x Atone Violin €48 €38,40
Afew Goods x Atone Violin cap

Club Again hoodie

Deze hoodie van Afew Goods heeft een grijs met groene colorway. De hoodie heeft een capuchon en steekzakken. Op de borst en rug is een opdruk te zien. Hierop is de tekst ‘Make Club Again’ te zien. Het item is gemaakt van organisch katoen en is perfect voor de komende winterdagen.

Afew Make Club Again Hoodie
Afew Goods x Antone Club hoodie €110 €88
Afew Make Club Again Hoodie

Nike Global Swoosh shirt

Dit Nike shirt heeft een opvallende print op de borst. Hierop is de Swoosh te zien en wordt de kleur oranje met zwart gecombineerd. Het item bestaat voor 100% uit katoen en heeft een relaxte fit.

Afew Nike Global shirt
Nike Global shirt €34,95 €27,96
Afew Nike Global shirt

Nike Swoosh logo joggingbroek

Deze joggingsbroek van Nike heeft een ruimvallende fit en kleurt lichtgroen. Op de heup is de swoosh getikt en de broek heeft bij de enkel elastische banden. Het minimalistische design maakt het een erg makkelijke broek om te combineren.

Nike Soloswoosh joggingbroek
Nike SOLOSWOOSH Joggingbroek €69,95 €56,95
Nike Soloswoosh joggingbroek

Joggingsbroek Nike dames

Ook voor de dames heeft AFEW een passende joggingsbroek. Deze broek heeft een eenvoudig design en heeft een pastel kleur roze gekregen. De broek heeft net als het voorgaande mannenmodel elastiekbandjes bij de enkels en heup. Ook is het Swoosh logo op de heup gestikt.

Nike WMNS Soloswoosh joggingbroek
Nike WMNS Solo Swoosh broek €69,95 €55,95
Nike WMNS Soloswoosh joggingbroek

New Balance Essentials hoodie

De Essentials hoodie van New Balance heeft een uniseks model en is geschikt voor de dames en heren. De sweater kleurt donkergroen en heeft het NB logo op de borst gedrukt. Daarnaast heeft het model een buidelzak aan de voorkant.

New Balance Essentials hoodie
New Balance Essentials hoodie €54,95 €31,96

Bucket hat Nike

Deze bucket hat is perfect voor de komende winterdagen. De hat heeft een zwarte kleur gekregen en heeft de Swoosh op de zijkant gestikt. Het item is gemaakt van polyester en komt in drie verschillende maten.

Nike Buckethat swoosh
Nike Solo Swoosh bucket hat €34,95 €27,96
Nike Buckethat swoosh

Afew Goods Daruma Logo tee

Het laatste item uit dit rijtje, is dit logo tee van Afew Goods. Het item heeft op de borst en mouw het logo gestikt en combineert de kleuren lichtblauw, donkerblauw en wit. Het shirt heeft een relaxed fit en is gemaakt van 100% organisch katoen.

Afew Goods Daruma shirt
Afew Goods Daruma logo tee €45 €38
Afew Goods Daruma shirt

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uitde AFEW collectie. Op 10 en 11 november profiteer je met de exclusieve Sneakerjagers kortingscode van 20% korting op apparel. Vergeet bij het afrekenen niet de code SNEAKERJAGERS20 toe te voegen.