Skip to content
Upcoming

adidas ZX 8000 krijgt een ‘Varsity Green’ colorway

31 maart 2020 11:00
adidas ZX 8000 krijgt een ‘Varsity Green’ colorway

adidas heeft het uiteraard druk met de 50-jarige verjaardag van het Superstar model. Toch hebben ze tijd vrij gemaakt om onaangekondigde colorways op even belangrijke modellen uit te brengen. Waaronder de adidas ZX 8000 ‘Varsity Green’. Hoewel adidas zich voorbereid op de lente met de lichtere colorways die ze nu uitbrengen, is het nieuwste model met Torsion ondersteuning gekleed in een ‘Varsity Green’ colorway voor de warmere maanden. De sneaker is nu verkrijgbaar en je kan het paar scoren via adidas voor €119,95! Wees er snel bij, want deze gaan hard!

adidas ZX 8000

“Inspiratie vind je overal, ook in sport. Deze adidas schoen brengt een eerbetoon aan de innovatieve geschiedenis van de ZX. Het bovenwerk van mesh en nubuck leent z’n kleuren dan weer van de adidas Superstar sneaker. Zachte demping plus een stabiliteitsstrook in de middenvoet bieden samen legendarisch comfort.” zegt adidas trots. Het bovenstuk behoudt zijn standaard mesh en nubuck constructie. Zonder de ripstop die normaliter te vinden op paren die mede zijn gemaakt door adidas Skateboarding en Metropolitan. Het 3-stripes logo, branding op de tong, kraagvoering en reflecterende accenten op de hiel zijn de meest opvallende onderbrekingen van het ‘Varsity Green’ model. Kanten dubra’s van het merk ‘TORSION’ hebben hun standaard neon tint, zij het zwak, in tegenstelling tot zijn tegenhanger onder de voeten.

Release info

Het paar genaamd adidas ZX 8000 is dus vanaf nu verkrijgbaar via adidas voor €119,95. Het perfecte paartje waarmee je je lekker mee kan opwarmen in de toch wel koude dagen van de lente! Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Check dan onze releasekalender, daar vind je alle nieuwste sneakers en zo blijf je altijd up to date.

adidas ZX 8000

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Sneakernews