Skip to content
Upcoming

adidas ZK 2K Boost komt binnenkort in frisse colorway

21 mei 2020 10:29
adidas ZK 2K Boost komt binnenkort in frisse colorway

Het begon zo ongeveer twintig jaar geleden, toen de ZX modellen van adidas de sneakerwereld op zijn kop zette. Tot de dag van vandaag zijn ze nog steeds één van de meest populairste sneakers die er bestaan, ze staan bekend om hun ultieme comfort. Maar ook natuurlijk om zijn stijlvolle uiterlijk die nu opnieuw een heerlijke colorway heeft mogen ontvangen die al heel snel zal droppen! Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

‘Progressieve schoenen met een technische uitstraling’ zoals adidas zelf vertelt. Het concept was gemaakt door motivatie en verlangen van het merk zelf. Om een collectie sneakers te creëren die gezamenlijk alle behoeften van hardlopers zouden dekken. Dat zouden ze dan allemaal terug vinden in de schoenoplossing van de adidas ZX reeks.

adidas ZX ZK 2K Boost ‘Crystal White’ | FX4172

Je krijgt gelijk een fris gevoel als je kijkt naar de sneaker, ‘dit paar haalt state-of-the-art technologieën terug voor een moderne opfrisser’, zoals adidas zelfs zegt. De sneaker heeft een geheel bovenwerk van mesh, met kleuren die geïnspireerd zijn op de oorspronkelijke ZX 710 uit de jaren 80. Die kleuren zijn op een zachte manier terug gebracht op het witte mesh dat de basis vormt. Met blauwe veters en een geelachtige achterzool. Zie je de blauwe details vaker terug komen in kleinere details. De branding op de lip van de sneaker heeft een rode kleur gekregen. Met de dempende middenzool die je natuurlijk nergens anders beter kent dan bij het merk zelf, is beter dan ooit.

Release info

Nog heel even wachten dus op de nieuwste adidas van de ZX modellen, de ZK 2K Boost ‘Crystal White’. Want op vrijdag 29 mei 2020 zullen ze online staan vanaf 00:00 uur! Dit heerlijke paar zal dan droppen bij adidas en adidas retailers vanaf 139,- euro voor dames en heren. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en info? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

adidas ZX 2K Boost '710 Hommage'

FX4172 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas
The Turnover