Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy QNTM ‘Teal Blue’ dropt aanstaande zaterdag

7 oktober 2020 22:20
De adidas Yeezy QNTM ‘Teal Blue’ dropt aanstaande zaterdag

De adidas Yeezy QNTM krijgt een nieuwe colorway en die zal al zeer binnenkort verkrijgbaar zijn. De sneaker zal al namelijk droppen op 10 oktober. Yeezy staat bekend om de vele releases en de verschillende colorways op de geliefde modellen. Keer op keer blijven ze ons verbazen met de meest geweldige sneakers en colorways. Nu is het tijd voor de ‘Teal Blue‘ colorway.

De wereldberoemde artiest, Kanye West en het bekende merk adidas werken al sinds 2015 aan de verschillende Yeezy’s. De mooiste colorways worden met regelmaat gedropt op de verschillende modellen van Yeezy. Allemaal doen ze het even goed, ze zijn namelijk binnen no-time uitverkocht. Het merk is vooral ongekend populair door de sneakers maar ze verkopen nog veel meer. Bijvoorbeeld shirts, jassen, trainingspakken, sokken en slides.

adidas Yeezy QNTM ‘Teal Blue’

Het QNTM model kent dit jaar al verschillende releases, maar er komt weer een prachtige nieuwe colorway bij. De ‘Teal Blue‘ colorway heeft een super strakke look, dit komt deels door de zwarte tong, veters en achterkant van de sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van primeknit materiaal. Verder is er op het bovenwerk gebruik gemaakt van verschillende tinten grijs en blauw. Het grijs suède panel op de toebox maakt de sneaker compleet. Natuurlijk kan de BOOST demping in de zool niet missen op de adidas Yeezy QNTM ‘Teal Blue’

De aanstaande zaterdag, 10 oktober dropt de adidas Yeezy QNTM ‘Teal Blue’. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €250,-. Met onderstaande link vind je een volledige storelist, en kan je je inschrijven voor verschillende raffles. Hieronder kan je de sneaker checken. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media of de release kalender in de gaten houden.


adidas Yeezy QNTM 'Teal Blue'

G58864 · Prijs vanaf €58,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy QNTM 'Teal Blue'
adidas Yeezy QNTM 'Teal Blue'
Images by: adidas