Skip to content
Upcoming

Eerste beelden van een nieuwe colorway op de adidas Yeezy 380

25 juni 2020 16:59
Eerste beelden van een nieuwe colorway op de  adidas Yeezy 380

Een tijdje geleden werd het nieuws naar buiten gebracht dat er vijf colorways onderweg zouden zijn op het adidas Yeezy 380 model. Één van deze colorways op de adidas Yeezy 380 was de ‘LMNTE’ colorway en hiervan is een eerste mock-up van opgedoken. Zo krijgen we toch enig idee hoe de sneaker eruit komt te zien.

De adidas Yeezy 380 is één van de nieuwste modellen van de adidas Yeezy collab. Op het internet gaan er al enorm veel geruchten rond van colorways die mogelijk releasen in de komende tijd. Tot dusver zijn er nog maar weinig colorways gedropt en is er verder ook nog weinig bevestigd qua aankomende releases.

adidas Yeezy 380 ‘LMNTE’ | First Look

Nu we eindelijk een eerste look hebben op de sneaker kunnen we eens gaan kijken hoe hij er nou ongeveer uit komt te zien. Op het eerste gezicht lijkt de sneaker, qua kleurcombinatie, wel een beetje op de ‘Azure’ colorway. Natuurlijk beschikt de sneaker over een typisch palet van aardetinten met verschillende neon kleuren. Ook is het bovenwerk vanzelfsprekend weer van Primeknit gemaakt. Het lijkt erop dat het rondom de enkel iets lichter bruin is dan op de rest van het bovenwerk. Daarnaast ziet het er ook naar uit dat deze colorway over een gum outsole beschikt.

Verder kunnen wij nog niet zoveel over de adidas Yeezy 380 ‘LMNTE’ zeggen. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten de komende tijd. Volgens geruchten komt de sneaker in de herfst van 2020 uit. Scroll naar beneden om de mock-up te bekijken.


adidas Yeezy 380 LMNTE
Image by Fullress