Skip to content
Upcoming

Adidas x Kanye West Yeezy Boost 350V2 'Zebra'

25 januari 2017 14:24
Adidas x Kanye West Yeezy Boost 350V2 'Zebra'


Adidas en Kanye West blijven maar bezig.. De Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Zebra” is officieel bevestigd als release. De Zebra’s zullen, net zoals de “Black/Red” colorway releasen in februari.

Als we kijken naar de sneaker zelf zien we niet een groot verschil met de vorige 350V2’s. Echter zal deze release wel weer voorzien zijn van de heel “pull-tab” die we ook al eerder zagen op de 350 modellen. Verder doet de nickname “Zebra” zijn naam eer aan, zoals we zien is de gehele upper voorzien van een zwart/wit zebra motief. Op de zijkant van de sneaker is de “SPLY-350” tekst in felrood afgedrukt.

De Adidas x Kanye West Yeezy Boost 350V2 “Zebra” zullen in een meer gelimiteerde oplage verschijnen dan de vorige 350V2 “Black/White”. Ze worden 25 februari verwacht bij Adidas en Retailers.

Laatst postte Kim Kardashian een foto van de nieuwe zebra’s op haar snapchat verhaal. In dit verhaal staat naast een reguliere maat ook een babymaat. Het is echter nog niet 100% zeker of de zebra’s ook daadwerkelijk in babymaatjes zullen verschijnen.

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook & Instagram.

Opzoek naar nieuwe Luxueuze sneakers? Volg LuxurySneakers dan op Facebook & Instagram

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date